Σκληρή δουλειά από τους παίκτες του Ολυμπιακού Β. στο Ελατοχώρι

Στο Ελατοχώρι Πιερίας «χτίζεται» ο νέος Ολυμπιακός Βόλου. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται από την Παρασκευή σε αθλητικό κέντρο της περιοχής (διαμένουν στο ξενοδοχείο «Μύθος»), με τον Θωμά Γράφα και τους συνεργάτες του στην τεχνική ηγεσία, Παναγιώτη Τσιγαρίδα και Γιάννη Γεωργιάδη, να δουλεύουν σκληρά με τους παίκτες, βάζοντας τις βάσεις για τη νέα χρονιά.

Υπάρχουν δύο μήνες μπροστά, μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, διάστημα στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν ένα δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο, με στόχο να πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα.

Από τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, οι ποδοσφαιριστές είναι πειθαρχημένοι, δουλεύουν επαγγελματικά και όλα κυλούν, βάσει του προγράμματος προετοιμασίας που έχει εκπονήσει η τεχνική ηγεσία, με τον Θωμά Γράφα να δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας.

Στο Ελατοχώρι ενσωματώθηκε χθες και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Θωμάς Τσίτας, ο οποίος επέστρεψε στην Ελλάδα, ύστερα από τέσσερα χρόνια παρουσίας στο πρωτάθλημα της Κύπρου, όπου κατέγραψε 77 συμμετοχές, με τις ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε, ενώ σημείωσε και 37 τέρματα.

Οι «ερυθρόλευκοι» στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας δουλεύουν πάνω στον τομέα της βελτίωσης της φυσικής τους κατάστασης, αλλά παράλληλα και στον τομέα της τακτικής, με τον Θωμά Γράφα να είναι απαιτητικός και να ζητεί από τους ποδοσφαιριστές να δίνουν σε κάθε προπόνηση το 100% των δυνάμεων τους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις