Σανδραβέλης: «Τα Τρίκαλα θα είναι έτοιμα για το κάτι παραπάνω»

Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό «Ράδιο Ζυγός» των Τρικάλων έκανε ο ακραίος αμυντικός του ΑΟΤ Δημήτρης Σανδραβέλης.

Ο Πατρινός αμυντικός, ο οποίος την σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε στην Κέρκυρα μίλησε για τους λόγους που τον ώθησαν στο να επιστρέψει στους «κυανέρυθρους», μετά από τρία περίπου χρόνια, για τον κόσμο της ομάδας, καθώς επίσης και για το δημιουργικό άγχος που υπάρχει στην ομάδα της Θεσσαλίας.

Αναλυτικά η συνέντευξη του:

Ποιοι οι λόγοι που σε έφεραν πίσω στον ΑΟ Τρίκαλα;
«Μεγάλο ρόλο στην επιστροφή μου στον ΑΟ Τρίκαλα έπαιξε ο προπονητής και μετά η διοίκηση με τον κ. Σαμολαδά. Αυτοί είναι οι κύριοι λόγοι. Σίγουρα μέτρησε και το ότι οι γυναίκα μου είναι από εδώ. Κίνητρο ήταν και ο στόχος που μου τέθηκε από την διοίκηση ο οποίος θα είναι πρωταγωνιστικός».

Θα υπάρχει άγχος στη φετινή σεζόν;
«Άγχος θα υπάρχει αλλά θεωρώ ότι πρέπει να βγαίνει δημιουργικό. Έτσι το βλέπω τόσα χρόνια που είμαι στο ποδόσφαιρο. Θα υπάρχουν ανταγωνιστικές ομάδες αλλά θεωρώ ότι εμείς θα είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε το κάτι παραπάνω».

Ποιες οι εντυπώσεις σου στις πρώτες προπονήσεις;
«Δεν περίμενα να υπάρχει τόσος κόσμος στην πρώτη προπόνηση και αυτό με χαροποίησε. Είδα ότι οι φίλοι της ομάδας θα στηρίξουν και την δική μας προσπάθεια και της διοίκησης. Θεωρώ ότι έχουμε πάρα πολύ καλά παιδιά και καλούς χαρακτήρες. Είμαι σίγουρος πως η συνέχεια θα είναι ανάλογη και δεν θα έχουμε προβλήματα».

Ποιους θεωρείς σαν αντιπάλους του ΑΟΤ στην προσπάθεια της ανόδου;
«Δεν μπορώ να το πω με σιγουριά αλλά οι ιστορικές ομάδες θα έχουν κίνητρο. Θα είμαστε όμως και εμείς έτοιμοι και θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε».