Κρόνος: Αντιδράσεις στην αποχώρηση Καραϊσαρλή

Λίγες ώρες μετά τη γνωστοποίηση του Γιάννη Καραϊσαρλή περί οριστικής αποχώρησής του από τα διοικητικά του Κρόνου κόπιασαν και οι πρώτες… ποδοσφαιρικές αντιδράσεις. Μιας και οι Αλέξανδρος Κατσιαμίτας και Νίκος Κονισπολιάτης έγραψαν στο f/b τις πρώτες τους σκέψεις. Αμφότεροι, μάλιστα, μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην πια πρόεδρό τους.
Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Κατσιαμίτας έγραψε πως:
Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στην ομάδα του Κρονου. Θα ήθελα να σταθώ στον άνθρωπο που με επέλεξε για να παίξω στην ομάδα της Κέρκυρας και να κερδίσω ένα πρωτάθλημα!! Κύριε Γιάννη Καραϊσαρλή σας ευχαριστώ παρα πολύ για όλα!!Θα σας έχω μέσα στην καρδιά μου για πάντα ελπίζω να ξανά συνεργαστούμε στο μέλλον. Σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε καλή συνέχεια !! εις το επανιδείν!
Ενώ, ο Νίκος Κονισπολιάτης υποστήριξε:
Tι να πω, τα λόγια είναι περιττά για αυτά τα 4 πανέμορφα χρόνια που πέρασα στον Κρόνο με χαρές, με λύπες, με όλα. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες, τους συμπαίκτες μου, όλους όσους είναι στην οικογένεια του Κρόνου. Μα πάνω από όλα τον κύριο Γιάννη Καραϊσαραλή. Τι να πει κανείς για αυτό τον άνθρωπο. Είναι πραγματικά κύριος, με όλη τη σημασία της λέξης. Πρόεδρε, πατέρα, φίλε, κύριε Γιάννη Καραϊσαρλή σας ευχαριστώ για όλα όσα μου προσέφερες. Θα είσαι πάντα μέσα στην καρδιά μου, κι εσύ και η οικογένειά σου. Σας αγαπώ όλους και θα σας έχω στην καρδιά μου πάντα. Ευχαριστώ για όλα.
Πηγή: CorfuSports

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις