Ευγενίου – Τρίγλια: Έχουμε μιλήσει με Ηρακλή, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση…

Ξεκάθαρος και κατηγορηματικός εμφανίστηκε μιλώντας στο Metropolis 95,5 ο μεγαλομέτοχος και ισχυρός άνδρας της Τρίγλιας, Στράτος Ευγενίου, όσον αφορά για τα όσα γράφτηκαν περί συμφωνίας με τον Ηρακλή για την πώληση του ΑΦΜ.

Παρόλα αυτά δεν αρνήθηκε ότι υπήρξαν και υπάρχουν ακόμη επαφές με ανθρώπους του Ηρακλή-κάτι που έχει μεταφέρει η «Μ» σε προηγούμενα ρεπορτάζ- και ο ίδιος παραμένει ανοικτός σε συζητήσεις.

«Οντως έχουν γίνει κάποιες επαφές με ανθρώπους του Ηρακλή αλλά για φέτος σας λέω δεν υπάρχει περίπτωση να προχωρήσει αυτό το θέμα. Το λέω γιατί έχουμε δεσμευτεί με παίκτες, προπονητές και ανθρώπους που δεν μπορούμε να αφήσουμε στα κρύα του λουτρού».

Ο κ. Ευστρατίου αναφέρθηκε εν συνεχεία στο ενδεχόμενο να δοθεί ο ΑΦΜ στον Ηρακλή και η Τρίγλια τη φετινή σεζόν να αγωνιστεί κανονικά στην έδρα της.

«Αυτό είναι κάτι που θα συζητηθεί, θα το δούμε. Επαναλαμβάνω όμως ότι φέτος έχουμε ευθύνη σε κόσμο που δεν μπορούμε να παραβλέψουμε».

«Δεν αποφασίζω μόνος»
Ο άνθρωπος που συνέβαλε τα μέγιστα για να ανέλθει η Τρίγλια στην Football League, σε επαγγελματική δηλαδή κατηγορία αναφέρθηκε και στην μεγάλη προσπάθεια που έγινε και στις… δεσμεύσεις τις οποίες έχει.

«Οπωσδήποτε θέλω η ομάδα να παίζει στην Τρίγλια. Τα τελευταία χρόνια εξάλλου μαζί με άλλα άτομα από το διοικητικό συμβούλιο κάναμε τεράστια προσπάθεια για να φτάσουμε εδώ. Δεν είναι εύκολο να κάνεις μία προσπάθεια και μετά να κατεβάσεις την ομάδα να αγωνιστεί ξανά στην Β’ κατηγορία του τοπικού της Χαλκιδικής».

Όσον αφορά τέλος την πιθανότητα συμφωνίας με τους κυανόλευκους ο κ. Ευστρατίου παρουσιάστηκε θετικός.

«Τις αποφάσεις δεν τις παίρνω μόνος μου. Ομαδικά. Θα πρέπει να συμμετέχει και η Τοπική Αυτοδιοίκηση. Φέτος όμως είναι απίθανο να γίνει, όχι απίθανο, δε θα γίνει. Δεν έχουμε μιλήσει ακόμη για μελλοντική συνάντηση με ανθρώπους της ομάδα, αν χρειαστεί θα βρεθούμε να μιλήσουμε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις