Κ. Θεοδώρου: Ξυπνάμε και κοιμόμαστε με τη σκέψη στη Σούπερ Λιγκ

Ο Κώστας Θεοδώρου φιλοξενήθηκε σήμερα το πρωί στον ΣΠΟΡ FM 89.5. Ο Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου μίλησε για τις υποσχέσεις της διοίκησης, τον ”πολλαπλασιασμό”, τα διαρκείας, το Πανθεσσαλικό, τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις της ΠΑΕ, τον Ντεπέρτις και για τις εκκρεμότητες του Ολυμπιακού. Επίσης, ο Κώστας θεοδώρου αναφέρθηκε και στο στόχο του Ολυμπιακού, την ανάγκη δημιουργίας νέων φιλάθλων, τη νέα προσπάθεια, τα βαριά πρόστιμα, τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Κώστα Θεοδώρου στη ραδιοφωνική εκπομπή «Πρωινή προπόνηση», όπως την απομαγνητοφώνησε το Goalpost.gr:

Για τις υποσχέσεις της διοίκησης: «Έχουμε τηρήσει τις υποσχέσεις μας. Ο στόχος είναι η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας σε όλα τα επίπεδα. Οι πρώτοι φίλαθλοι που θα δουν τον νέο Ολυμπιακό Βόλου θα είναι πολλαπλασιαστές για τους υπόλοιπους. Πήραμε έναν παίκτη από Α΄ Εθνική, αλλά θέλει χρόνο για να προσαρμοστεί».

Για τον ”πολλαπλασιασμό”: «Πιστεύουμε πολύ στον πολλαπλασιασμό και περιμένουμε το αγωνιστικό ξεκίνημα για να πάρει μπρος. Περιμένουμε 3.000 – 5.000 κόσμο στο γήπεδο. Έχουμε πάρει ποιοτικούς παίκτες, αλλά χρειαζόμαστε 3.000 κόσμο για να είμαστε εμπορική ομάδα. Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν είναι ομάδα παρέας, αλλά ομάδα πόλης. Ο Ολυμπιακός και ο Βόλος είναι ένα».

Για τα διαρκείας: «Την Κυριακή με τη Λαμία το εισιτήριο θα έχει 10 ευρώ. Η τιμή από το διαρκείας για αυτό το παιχνίδι είναι 5 ευρώ. Πάμε πολύ καλά με την πώληση των εισιτηρίων. Τα Silver και τα Gold έχουν εξαφανιστεί. Πιστεύω ότι την Κυριακή θα ανέβει κατά πολύ ο αριθμός των διαρκείας».

Για το Πανθεσσαλικό: «Δεν έχει αποκλειστεί το Πανθεσσαλικό. Εμείς την ομάδα την έχουμε έτοιμη για το καλύτερο. Θέλουμε και μπορούμε να σταθούμε σε αυτό το γήπεδο. Θέλουμε να ξαναζωντανέψουμε το Πανθεσσαλικό. Εμείς κάνουμε μια τελευταία προσπάθεια για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ακόμη και τώρα, μπορεί να υπάρχουν εξελίξεις με το γήπεδο. Αν θέλουν 30 εκατομμύρια ευρώ να κάθονται, ας γίνει έτσι».

Για τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις της ΠΑΕ: «Το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι στις 19 του Σεπτέμβρη. Είμαστε στην τελευταία ευθεία για να κλείσουμε το φιλικ. Υπάρχουν εξελίξεις και σε άλλα θέματα. Στις 16 Σεπτεμβρίου στις 13.00 θα γίνει η παρουσίαση των 16 νέων παικτών. Αργότερα η ΠΑΕ θα κάνει τραπέζι για την ομάδα και τους δημοσιογράφους. Στις 23 ή 24 ή 25 θα γίνει στο Ξενία η παρουσίαση της νέας φανέλας. Επίσης, φέραμε καινούριο διευθυντή και καινούριο γιατρό. Όλα αυτά δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός Βόλου κινείται σε διαφορετικά επίπεδα από τα προηγούμενα χρόνια».

Για τον Ντεπέτρις: «Ο Ντεπέτρις είναι μια υπέρβαση για τη διοίκηση. Σίγουρα χρειάζεται προσαρμογή. Όταν θα είναι έτοιμος, θα δείξει τις ικανότητες του. Είχαμε στείλει άνθρωπο στην Αργεντινή που τον παρακολουθούσε. Είναι ένας παίκτης – κράχτης. Ωστόσο και οι άλλοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είναι παίκτες με ταχύτητα και ποιότητα».

Για τις εκκρεμότητες του Ολυμπιακού Βόλου: «Οι εκκρεμότητες του Ολυμπιακού Βόλου ξεκίνησαν από τότε που αδίκησαν την ομάδα. Έχει δημιουργηθεί ένα κενό από εκείνη την περίοδο, αλλά αυτά είναι ρυθμισμένα, όπως και άλλα που είναι ρυθμισμένα σε 100 δόσεις».

Για τον στόχο του Ολυμπιακού: «Δαπανήθηκαν πολλά χρήματα φέτος. Το αξίζει ο Ολυμπιακός και η πόλη του Βόλου. Όταν μπούμε στη Σούπερ Λιγκ θα παλέψουμε και θα μείνουμε. Ξυπνάμε, δουλεύουμε και κοιμόμαστε για να επαναφέρουμε τον Ολυμπιακό Βόλου στη μεγάλη κατηγορία. Σε όποιο γήπεδο κι αν πάμε, όλοι θυμούνται τον Ολυμπιακό που κέρδιζε τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα και πρωταγωνιστούσε».

Για τη δημιουργία νέων φιλάθλων: «Θα ξεκινήσουμε ένα νέο πρόγραμμα με τα σχολεία. Θα φέρουμε νέο κόσμο στο γήπεδο και θα δημιουργήσουμε μια νέα γενιά φιλάθλων. Παλαιότερα κάναμε τα παιδιά υπερήφανα και πήγαιναν μετά το γήπεδο στο σπίτι χαρούμενα. Αυτό θα κάνουμε και τώρα, γιατί ο Ολυμπιακός χρειάζεται καινούριους φιλάθλους».

Για τη νέα προσπάθεια: «Θα κάνουμε την προσπάθεια μας, αλλά αν αποτύχουμε, οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό Βόλου θα είναι τελείως διαφορετικές. Εγώ θέλω να δει ο κόσμος την ομάδα, να ”αγκαλιάσει” την ερυθρόλευκη ομάδα. Θέλουμε να πάμε τον Ολυμπιακό Βόλου στη Σούπερ Λιγκ. Πρέπει να πάμε το καράβι στο λιμάνι. Ωστόσο, πρέπει κάποιοι να καταλάβουν τη διαφορά μεταξύ της Σούπερ Λιγκ και της Φούτμπολ Λιγκ. Ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι δεν χάνουμε κανένα διοικητικό συμβούλιο και έχουμε λόγο. Ο Ολυμπιακός Βόλου πλέον έχει άποψη».

Για τα βαριά πρόστιμα: «Ζητάμε κάτι εφικτό από τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου σχετικά με τα εισιτήρια. Δεν θα δεχθούμε αρνητική εικόνα του Ολυμπιακού Βόλου με σπασμένα καθίσματα και καπνογόνα. Δεν θα δεχθούμε να πληρώσουμε τέτοια πρόστιμα. Για όσους θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα, η θέση τους δεν είναι στο γήπεδο του Ολυμπιακού Βόλου. Η κακή εικόνα για μια ομάδα μπορεί να φέρει και τον αποκλεισμό της».

Για τις ομάδες που θα πρωταγωνιστούν: «Σίγουρα στη Φούτμπολ Λιγκ υπάρχουν ομάδες που έχουν ιστορία και είναι δεμένες με την πόλη. Πιστεύω ότι ξαναγυρίζουμε σε εποχές που θα πρωταγωνιστούν μόνο οι εμπορικές ομάδες με δυναμική. Ο ποδοσφαιρικός χάρτης της Β΄ Εθνικής δείχνει αυτή την κατεύθυνση. Είναι θετικό ότι υπάρχουν 4 ομάδες από τη Θεσσαλία στη Φούτμπολ Λιγκ».

Για το γεγονός ότι δεν θα υπάρχουν φέτος πλέι οφ στη Football League: «Τα Play Off δεν είναι κάτι που θα θυμάται ο φίλαθλος. Ήταν ένα έγκλημα. Δεν έδωσαν κάτι ποιοτικό. Αυτά έχουν τελειώσει και πάμε σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Δημήτρης Μπιτολάς για το Goalpost.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις