“Ενωθήκαμε στα δύσκολα για το καλό του Ρήγα”

Μετά την εκλογή της νέας διοίκησης στον Ρήγα Φεραίο οι Γιάννης Μπαλαμώτης, Κώστας Γιάτσιος και Φώτης Καλόγηρος μίλησαν στην εφημερίδα «Θεσσαλία» για την επόμενη μέρα στον ιστορικό σύλλογο, ο οποίος βρήκε από το διοικητικό αδιέξοδο και σχεδιάζει, πλέον, τη νέα χρονιά. Αναλυτικά, τα όσα είπαν:

Γιάννης Μπαλαμώτης: «Τόσο τα παλαιά, όσο και τα νέα μέλη της διοίκησης αισθανθήκαμε την ιστορική υποχρέωση να μην αφήσουμε τον Ρήγα Φεραίο να διαλυθεί και να βρεθεί στη μικρότερη κατηγορία της ΕΠΣΘ. Θα ήταν κρίμα για έναν τόσο μεγάλο σύλλογο που έχει κάνει περήφανους όλους τους Βελεστινιώτες.

Με τη συνδρομή της Δημοτικής Αρχής και του φίλαθλου του κόσμου θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο προκειμένου και φέτος ο Ρήγας να είναι δυνατός. Στέλνω το μήνυμα ότι ο Ρήγας είναι ενωμένος και θα πρωταγωνιστήσει».

Κώστας Γιάτσιος: «Παλαιοί και νέοι παράγοντες που αγαπούμε τον Ρήγα, ύστερα και από την παρότρυνση αρκετών φιλάθλων, αναλάβαμε την ευθύνη για να βγει ο σύλλογος από το αδιέξοδο στο οποίο είχε περιέλθει. Ενωθήκαμε στα δύσκολα διότι ο Ρήγας πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει και να αποτελεί σημείο αναφοράς για όλο το Βελεστίνο. Χάσαμε αρκετές ημέρες, αλλά θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μία ομάδα αντάξια της ιστορίας του συλλόγου».

Φώτης Καλόγηρος: «Μου προτάθηκε να συμμετάσχω στο νέο διοικητικό συμβούλιο και μια και ο Ρήγας Φεραίος είναι η ομάδα της καρδιάς μου δεν μπορούσα να αρνηθώ. Εξάλλου, κάναμε πολλά για τον σύλλογο την τελευταία δεκαετία και θα ήταν μεγάλο κρίμα να μη βρεθεί λύση και να καταλήξει στη Γ’ τοπική.

Επειδή έχω αρκετές οικογενειακές υποχρεώσεις αυτό το διάστημα ζήτησα να είμαι απλό μέλος στο Δ.Σ. Στηρίζω απόλυτα τη νέα διοίκηση και θα συνδράμω προκειμένου να ξαναδούμε την αγαπημένη μας ομάδα ψηλά. Θέλω εδώ να τονίσω ότι στον Ρήγα δεν έχουμε αντιπαλότητες μεταξύ μας. Είμαστε ενωμένοι για το καλό της ομάδας του τόπου μας. Οι μόνοι μας αντίπαλοι θα είναι οι άλλες ομάδες της κατηγορίας».

Πηγή: εφημερίδα “Θεσσαλία”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις