“Πρώτη” για την Τρίγλια (το ρόστερ)

Την πρώτη προπόνηση  εν όψει της νέας σεζόν πραγματοποίησε ο ΠΟ Τρίγλιας .

 Νέα πρόσωπα για την ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη ήταν οι νεοαποκτηθέντες Ιάσων  Παπαδημητρίου (επιθετικός Εδεσσαϊκού), Αλέξανδρος Τσεμπερίδης (αμυντικός χαφ Νίκης Βόλου) και Ηλίας Βούρας (τερματοφύλακας Καλαμάτας)

Το «παρών » έδωσαν επίσης  ο έμπειρος μέσος, Στέλιος Τσουκάνης, που έμεινε ελεύθερος από τον Μακεδονικό,  ο 19χρονος μεσοεπιθετικός, Γιώργος Καπαγιαννίδης, με θητεία σε Μακεδονικό και ακαδημίες Μπόχουμ,  ενώ  γυμνάστηκε και ο Χαλκιδικιώτης πλάγιος μπακ, Αβραάμ Κουλπαλίδης.

Ο 28χρονος Τσουκάνης   έχει αγωνιστεί σε Άρη, ΟΦΗ, Νίκη Βόλου, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Χανιά, Επανομή, ΠΑΟΝΕ και Κισσαμικό. Γυμνάστηκε επίσης  και ο νεαρός στόπερ, Ηλίας Πότσι, με παρουσία σε Κ20 Άρη και πέρυσι Αετό Οφρυνίου

Στο στόχαστρο  παραμένει και ο Καλούδης Λεμονής της Δόξας,  ενώ θα ανανεώσει τελικά  ο  Γρηγόρης Ευθυμιάδης . Θυμίζουμε ότι ανανέωσαν τα συμβόλαια τους   οι Παλαβράκης, Ζώτος, Ντούνγκα, Σγουρής, Μιλκούδης, Ανδρεάκος, Μενικάλι και Σαρβανίδης.

Αποχώρησαν απο το περσινό  ρόστερ οι Λιόνης, Σταυρόπουλος, Σουάνης, Καρατζάογλου, Μπέσσας, Μουτζίκος, Μπινίκος, Καραϊτης, Βελισσάρης, Πάλλας

πηγή: sfina.gr

φωτό: metrosport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις