Στα όριά τους οι παίκτες του Απόλλωνα

Η στασιμότητα που επικρατεί στον Απόλλωνα – αλλά και στην κατηγορία γενικότερα λόγω της μη συμφωνίας στα τηλεοπτικά – φτάνει στα… όριά τους τους παίκτες των κοκκινόμαυρων, που συνεχίζουν να περιμένουν εδώ και μεγάλο διάστημα για τις εξελίξεις.

Δεν έχει όμως δρομολογηθεί ακόμη τίποτα, κάτι που δημιουργεί και πάλι αγωνία και δυστυχώς «ξυπνάει θύμησες» του περσινού καλοκαιριού. Tα νέα που προέκυψαν μάλιστα λίγο νωρίτερα από τη συνάντηση του Λεωνίδα Λεουτσάκου με τον Γιάννη Δρόσο και το ψαλίδι του 60% (!) δυσχεραίνουν ακόμη περισσότερο την κατάσταση.

Στον Απόλλωνα η κατάσταση είναι ακόμη πιο δύσκολη: Οι ποδοσφαιριστές έχουν μεν συμφωνήσει για την ανανέωση της συνεργασίας τους, είναι γνωστό όμως ότι υπάρχουν εκκρεμότητες και από την περσινή περίοδο, αλλά και ότι δεν υπάρχει ρευστότητα αυτή τη στιγμή που θα μπορούσε να εξυπηρετήσει για τις πρώτες ανάγκες.

Από τη διοίκηση γίνονται προσπάθειες για την εξεύρεση χρημάτων, δίχως προς το παρόν όμως να έχει προχωρήσει κάτι μέχρι αυτή τη στιγμή κι ενώ ο χρόνος αρχίζει να πιέζει. Όπως φαίνεται πλέον, εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, όλες οι ομάδες αναμένεται να «πολεμήσουν» για τα χρήματα της ΕΡΤ και ό,τι ισχύσει, θα ισχύσει για όλες.

Πηγή: Metrosport

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις