Καμία ανησυχία για Κόλα στον Ολυμπιακό Βόλου

Η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου επέστρεψε στη βάση της το περασμένο Σάββατο, μετά από την ολοκλήρωση του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας στο Ελατοχώρι Πιερίας. Χθες Κυριακή οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ρεπό, ενώ από σήμερα οι προπονήσεις θα συνεχιστούν κανονικά, με την ομάδα να προπονείται το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο του Βελεστίνου.

Στη σημερινή προπόνηση αναμένεται να λάβει μέρος και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, ο Σέρβος Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς, ο οποίος θα γνωρίσει του νέους του συμπαίκτες και το τεχνικό επιτελείο.

Ο τραυματισμός του Κλεβί Κόλα δεν αποδείχθηκε σοβαρός (είχε τραυματιστεί στο Ελατοχώρι στον αστράγαλο) και άμεσα ο μέσος του Ολυμπιακού θα επιστρέψει στις προπονήσεις.

Άλλα αγωνιστικά προβλήματα δεν αντιμετωπίζει ο Θωμάς Γράφας, ο οποίος περιμένει από τους ανθρώπους της ομάδας την υλοποίηση και των υπολοίπων μεταγραφών (ενός κεντρικού αμυντικού, ανασταλτικού μέσου και ακραίου επιθετικού), προκειμένου ο Ολυμπιακός να ισχυροποιηθεί σε όλες του τις γραμμές.

Είναι πολύ πιθανό μέσα στην εβδομάδα οι «ερυθρόλευκοι» να δώσουν φιλικό παιχνίδι και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται οι ιθύνοντες της ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις