Τέλος ο Χάβος από τη Λαμία

«Καταιγιστικές» είναι οι εξελίξεις στη Λαμία από την περασμένη Παρασκευή, όταν ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την ομάδα.

Όπως ανακοίνωσαν μέσω social media οι «κυανόλευκοι», παρελθόν αποτελεί από σήμερα και ο προπονητής της ομάδας, Μάκης Χάβος. Ο Μακεδόνας τεχνικός έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με τον σύλλογο, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, μέσω της οποίας η Λαμία ενημέρωσε για την αποχώρησή του και πλέον καλείται να βρει τον αντικαταστάτη του, εν μέσω διοικητικής αναταραχής, μετά το τέλος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας και χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφές.

Να θυμίσουμε πως με αφορμή την περικοπή στο συμβόλαιο της Λαμίας, όπως και άλλων συλλόγων της Super League 1, κατά 45%, ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου ανακοίνωσε σε έκτακτη σύσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου, παρουσία και του Μάκη Χάβου, πως προτίθεται να αποχωρήσει άμεσα από την ηγεσία της και πως μέχρι το τέλος του χρόνου θα γίνει προσπάθεια να βρεθούν πιθανοί αγοραστές του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις