ΝΠΣ Βόλος: Οδηγίες προς φιλάθλους για τον αγώνα με τον Άρη

Ως το Σάββατο στις 2:00μ.μ. θα διαρκέσει η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Άρη Θεσσαλονίκης, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Βόλος. Για την έκδοση ηλεκτρονικού εισιτηρίου οι φίλαθλοι θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους, ενημερώνει η διοίκηση του ΝΠΣ Βόλος.

Η ανακοίνωση:

Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα με τον Άρη, η οποία γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ (Αργοναυτών 15, Βόλος) Πέμπτη και Παρασκευή από 9.00 π.μ. έως 9.00 μ.μ. και το Σάββατο από 9.00 π.μ. έως 2.00 μ.μ.

Δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα και μέχρι την έναρξη του, η πώλησή του θα γίνεται από τα εκδοτήρια στην 2η πεζογέφυρα του Πανθεσσαλικού.

Υπενθυμίζουμε ότι από φέτος τα εισιτήρια του αγώνα είναι ηλεκτρονικά και για την έκδοσή τους ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ το ΑΜΚΑ του κατόχου. Ως εκ τούτου οι φίλαθλοι του Βόλου που επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήριο θα πρέπει να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ τους.

Επίσης για την αγορά εισιτηρίου αγώνα απαραίτητη προϋπόθεση είναι η έκδοση κάρτας φιλάθλου η οποία κοστίζει 10 ευρώ για όλη την αγωνιστική περίοδο.

Επειδή από φέτος λόγω της συμμετοχής του Βόλου στη Σούπερ Λίγκα, ισχύει το ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ, η έκδοση του οποίου είναι χρονοβόρα και για την οποία ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ο ΑΜΚΑ, η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει του φιλάθλους της ότι για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός την ημέρα του αγώνα είναι προτιμότερη η αγορά του εισιτηρίου από τα γραφεία της ομάδας (μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι).

Για όσους πάντως επιθυμούν να προμηθευτούν το εισιτήριο τους από το Πανθεσσαλικό στάδιο πριν από την έναρξη του αγώνα, συνιστάται η πρόωρη προσέλευσή τους ώστε να υπάρξει η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους.

Υπενθυμίζεται τέλος ότι για την διευκόλυνση των φίλων της ομάδας, πριν από τον αγώνα με τον Αρη και ΜΟΝΟ σε αυτόν τον αγώνα, έξω από τη 2η πεζογέφυρα του σταδίου θα λειτουργεί ειδικό ταμείο για την έκδοση ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ.

*Η είσοδος των κατόχων VIP διαρκείας θα εισέρχονται από κεντρική είσοδο του Πανθεσσαλικού σταδίου που βρίσκεται στο περιστύλιο του γηπέδου, ενώ θα έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν το πάρκινγκ του σταδίου με την επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας.

*Η είσοδος τόσο των κατόχων απλών εισιτηρίων διαρκείας όσο και των απλών εισιτηρίων αγώνα, θα εισέρχονται αποκλειστικά από την 2ηπεζογέφυρα όπου θα λειτουργούν και τα εκδοτήρια.

*Τα παιδιά μέχρι 12 χρόνων εισέρχονται στις εξέδρες δωρεάν με την απαραίτητη συνοδεία κηδεμόνα.

“Χαρίστε στα παιδιά σας την εμπειρία να συνοδεύουν τους ποδοσφαιριστές του Βόλου”

Η μοναδική εμπειρία της συνοδείας των ποδοσφαιριστών και των διαιτητών στο γήπεδο από μικρά παιδάκια, συνεχίζεται και φέτος στον Βόλο.

Δώστε την ευκαιρία στα παιδιά σας να ζήσουν τα πέντε λεπτά του τελετουργικού έναρξης, κρατώντας από το χέρι τους ποδοσφαιριστές του Βόλου αλλά και τους ποδοσφαιριστές της φιλοξενούμενης ομάδας.

Όλα τα παιδιά τα οποία θα συνοδεύουν τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων πρέπει να είναι ηλικίας από 6 μέχρι 9 ετών.

Οι γονείς των παιδιών τα οποία θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στην ενέργεια αυτή, επικοινωνώντας με τον Μιχάλη Καπουρνιώτη στο τηλέφωνο 6981200088 μέχρι αύριο Παρασκευή 30/8.

Τα παιδιά τα οποία θα συμμετέχουν στην ενέργεια θα πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο μιάμιση ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα και θα τα παραλαμβάνουν οι υπεύθυνοι συνοδοί από την αίθουσα Τύπου του Πανθεσσαλικού σταδίου.

Χαρίστε στα παιδιά σας μια ανάμνηση που θα τα συνοδεύει για μια ζωή.