Τσοκάνης: Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας

Για την σημερινή νίκη κόντρα στον Άρη, για το οικογενειακό κλίμα στην ομάδα του αλλά και για την συνέχεια στο πρωτάθλημα, μίλησε ο ποδοσφαιριστής του Βόλου, Τάσος Τσοκάνης

«Θέλαμε να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και να συνεχίσουμε στα θετικά αποτελέσματα. Τα καταφέραμε και σήμερα και κάναμε το δυο στα δυο, μακάρι αυτό το σερί να συνεχιστεί» σημείωσε αρχικά.

Πρόσθεσε πως: «Είμαστε μια νέα ομάδα, αρκετοί νέοι παίκτες, δουλέψαμε καλά όλο αυτό το καιρό, θέλουμε ακόμη περισσότερη δουλειά αλλά έχει αρχίσει και φαίνεται μέσα στο γήπεδο ότι πηγαίνουμε καλά».

Ερωτηθείς για τα χιλιόμετρα που έκανε στο γήπεδο: «Αυτή είναι η θέση μου, αυτό έπρεπε να κάνω μέσα στο γήπεδο και θέλω να συνεχίσω έτσι. Άμα δεν τρέχαμε παραπάνω δεν θα κερδίζαμε τίποτα, όλοι δώσαμε το 100% και γι’αυτό ήρθε η νίκη ».

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης ΕΔΩ

Στη συνέχεια σχολίασε πως: «Αυτά έχει το ποδόσφαιρο, εμείς προσπαθήσαμε μέσα από τις προπονήσεις να βελτιωθούμε, για να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί και να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια. Είναι η 3η χρονιά της ομάδας, θέλουμε σε κάθε ματς να μπαίνουμε για να κάνουμε το παιχνίδι μας, δεν κοιτάμε ποιον έχουμε απέναντι μας, πρέπει να κάνουμε αυτά που λέει ο κόουτς και να είμαστε σκληροί σαν ομάδα και να παίζουμε όμορφο ποδόσφαιρο».

Κατέληξε λέγοντας ότι: «Ο Άρης έχει πολλούς ποιοτικούς παίκτες, θέλαμε να μπλοκάρουμε τα ατού του και τα καταφέραμε. Όλοι είμαστε χαρούμενοι, θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, ήρθαν σήμερα και μας στήριξαν ώστε να φτάσουμε στη νίκη, είμαστε οικογένεια και αυτό βγαίνει στο γήπεδο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις