Στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό Καμαβουάκα και Γκάλο

Μπορεί το «παράθυρο» για τις μεταγραφές να έχει κλείσει, αλλά ο Παναθηναϊκός ψάχνει ακόμη για ευκαιρίες από την αγορά των ελεύθερων, προκειμένου να αποκτήσει παίκτη ως τις 14 Σεπτεμβρίου.

Ο Νίκος Νταμπίζας σκανάρει την αγορά και φαίνεται πως αρκετά ψηλά στη λίστα του είναι δύο παλιοί γνώριμοι των ελληνικών γηπέδων. Πρόκειται για τους Γουίλσον Καμαβουάκα και Ροντρίγκο Γκάλο!

Ο πρώτος έχει μείνει ελεύθερος από τη Ντάρμσταντ και στα 29 του ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Διακρίνεται για τη δύναμή του, αλλά και την ικανότητά του στο ψηλό παιχνίδι και αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ και δευτερευόντως σαν στόπερ. Ο Καμαβουάκα είχε κι ένα σύντομο πέρασμα από τη χώρα μας, αφού αγωνίστηκε για λογαριασμό του Παναιτωλικού κατά το πρώτο εξάμηνο της σεζόν 2016-2017.

Από την άλλη, υπάρχει πάντα στα υπόψιν και ο Γκάλο. O 32χρονος δεξιός μπακ-χαφ με χρόνια παρουσίας σε Παναιτωλικό και ΑΕΚ, είναι δεδομένης ποιότητας και εμπειρίας ποδοσφαιριστής που μπορεί να προσφέρει πολλά στο δημιουργικό κομμάτι με τις εκτελέσεις φάουλ και κόρνερ. Ο Βραζιλιάνος ψάχνεται να γυρίσει στην Ελλάδα και η πλευρά του έχει κάνει ήδη μια πρώτη επαφή με τον Παναθηναϊκό.

Οι δύο αυτοί παίκτες θεωρούνται από τον προπονητή των πράσινων Γιώργο Δώνη και τον τεχνικό διευθυντή Νίκο Νταμπίζα ως δύο ποδοσφαιριστές που έχουν στοιχεία, τα οποία λείπουν από το ρόστερ της ομάδας και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις τις επόμενες μέρες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις