Και επίσημα στον Ρήγα ο Κορέτα!

Ο Ρήγας Φεραίος ανακοίνωσε την απόκτηση του μεσοεπιθετικού, Γιάννη Κορέτα. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής προπονήθηκε σήμερα το μεσημέρι (Τετάρτη, 16/9) με τους «κυανόλευκους», όπως σας είχε ενημερώσει από νωρίς το Goalpost.gr, ενώ το απόγευμα ολοκληρώθηκε και το τυπικό κομμάτι της μεταγραφής του.

Η διοίκηση της ομάδας κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του Γιάννη Κορέτα και ο 23χρονος ποδοσφαιριστής με παραστάσεις από Superleague και Football League θα ενισχύσει σημαντικά την ομάδα του Λάκη Μπακάλη στη νέα της προσπάθεια στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Ολοκληρώθηκε με επιτυχία σήμερα το απόγευμα ακόμα μία σπουδαία μεταγραφή για την ομάδα μας.

Ο Γιάννης Κορέτα ανήκει πλέον στο σύλλογο μας , προσθέτοντας από την δική του πλευρά την εμπειρία του και τον ενθουσιασμό του, ώστε να πετύχουμε την υλοποίηση των στόχων της ομάδας μας. Ο Γιάννης αγωνίζεται με την ίδια άνεση σε όλες τις θέσης της επίθεσης ή και πίσω από τους επιθετικούς.
Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην ομάδα του Μαγνησιακού ενώ έχει αγωνιστεί στην Α’ Εθνική με τα χρώματα της Νίκης Βόλου και στην Β’ Εθνική με την ομάδα της Παναχαϊκής.

Τον καλωσορίσουμε στην ποδοσφαιρική μας οικογένεια και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία έχοντας πάντα σεζόν γεμάτες υγεία και με πολλά γκολ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις