Κοντά σε Φουρλάνο και Ιωάννου ο Ιωνικός

Αρκετά προβληματικό πρόσωπο έχει δείξει ο Ιωνικός έως τώρα στα φιλικά και γι’ αυτό η διοίκησή του στο παρά πέντε πάει για ηχηρές μεταγραφές.

Γιάννης Ιωάννου

Η μία είναι στην τελική ευθεία. Ο λόγος για τον Γιάννη Ιωάννου, όπως αποκάλυψε το Sportime.gr. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Κέρκυρα. Μαζί της έπαιξε, μάλιστα, και στη Super League 1. Αυτό το καλοκαίρι αποχώρησε κάνοντας προσφυγή (εκδικαζόταν τη Δευτέρα (9/9) και όλα δείχνουν πως θα γίνει κάτοικος Αθηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ιωνικός ετοιμάζει και δεύτερη προσθήκη από παραπάνω κατηγορία. Οι Νικαιώτες βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον Σπύρο Φουρλάνο.

Ο 25χρονος χαφ τη σεζόν που μας πέρασε αγωνιζόταν στην Παναχαϊκή. Εκεί έπαιξε σε 20 ματς πρωταθλήματος και ένα Κυπέλλου. Την προηγούμενη σεζόν είχε συνολικά 19 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Φουρλάνος είναι ένας από τους παίκτες που ανέδειξε ο Παναθηναϊκός. Κάποια στιγμή αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του και να δοκιμάσει την τύχη του στο Βέλγιο. Η επιλογή της Μπριζ δεν του βγήκε, αφού δεν πήρε ούτε μία ευκαιρία εκεί.

Γύρισε στην Ελλάδα και αγωνίστηκε σε Καλλονή, Πανιώνιο και Παναχαϊκή. Ακολούθησαν η Σόνενχοφ Γκρόσασπαχ της Γερμανίας και τα Χανιά προτού επιστρέψει και πάλι στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις