Περισσότερες λύσεις για Φεράντο ενόψει Ολυμπιακού

Πρόκληση αποτελεί για τον Βόλο το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, καθώς οι «κυανέρυρθοι» καλούνται να αντιμετωπίσουν μια ομάδα που θέλει φέτος να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου, ύστερα από τρία χρόνια.
Οι νεοφώτιστοι θα παίξουν ελεύθερα, χωρίς άγχος και θα είναι μεγάλη επιτυχία για τους παίκτες του Χουάν Φεράντο, αν καταφέρουν και μείνουν «όρθιοι» σε μία έδρα, όπως είναι το Καραϊσκάκη.
Ο Ισπανός τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του για το παιχνίδι του Σαββάτου, έχοντας περισσότερες επιλογές σε σχέση με το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής κόντρα στον Άρη. Στη διάθεσή του θα είναι οι δύο νεοαποκτηθέντες Χοακίν Τόρες και Σέρτζιο Τσίκα. Επίσης, ετοιμοπόλεμος είναι και ο Αντώνης Ντεντάκης, ο οποίος δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Άρη.
Οι διεθνείς με την Εθνική ομάδα των Ελπίδων, Κώστας Μπαλογιάννης και Λευτέρης Λύρατζης επέστρεψαν χθες Τετάρτη στο Βόλο και τέθηκαν στη διάθεση του Χουάν Φεράντο.
Πέρα από τον τραυματία Σεμπαστιάν Μπασόνγκ, ο οποίος πάντως ξεκίνησε προπονήσεις νωρίτερα απ’ ότι αρχικά υπολόγιζαν στην ομάδα, δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα στον Βόλο, ενόψει της Σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό. Στη σημερινή προπόνηση ο Χουάν Φεράντο θα δοκιμάσει το σχήμα που σκοπεύει να παρατάξει κόντρα στους Πειραιώτες, έχοντας στο μυαλό του ορισμένες αλλαγές στο βασικό σχήμα, σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στον Άρη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις