Θωρακίζει την άμυνα με Κοτίτσα η Νίκη

Η διοίκηση της Νίκης είναι αποφασισμένη να κάνει την υπέρβαση και να δημιουργήσει μία ομάδα που θα διεκδικήσει με αξιώσεις την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ. Η έλλειψη ενός δεξιού μπακ ήταν εμφανέστατη στα φιλικά των κυανόλευκων και παρά τους πειραματισμούς του Λεωνίδα Μπίλη δεν βρέθηκε ο παίκτης που θα κρατά σε ισορροπία την αμυντική γραμμή, λαμβάνοντας υπόψη την παρουσία του Θοδωρή Παπαδόπουλου στο αριστερό άκρο της.

Αν στα δεδομένα προσθέσουμε την αμφίβολη συμμετοχή του Αποστολίδη, καθώς υπάρχει πρόβλημα με την έκδοση του δελτίου του, τότε η απόκτηση ενός ακραίου αμυντικού κρίνονταν απαραίτητη. Έτσι σε πρόσφατη σύσκεψη τεχνικού τιμ και διοίκησης αποφασίστηκε να εξεταστούν περιπτώσεις που θα μπορούσαν να δώσουν λύσεις στη συγκεκριμένη θέση. Στην κορυφή αυτής της λίστας το όνομα του Ευθύμη Κοτίτσα. Περίπτωση δύσκολη καθώς το βιογραφικό του ποδοσφαιριστή ήταν βαρύ και θα έπρεπε να γίνει η υπέρβαση για να πει το «ναι». Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ευθύμης Κοτίτσας το απόγευμα θα βρίσκεται στο Βόλο για να υπογράψει το συμφωνητικό με τη νέα του ομάδα και να ενσωματωθεί άμεσα στο ρόστερ της Νίκης.

Οι παραστάσεις του δεξιού αμυντικού είναι κυρίως από Σούπερ Λιγκ (44)και Φούτμπολ Λιγκ (80), έχοντας φορέσει τις φανέλες του Ολυμπιακού Πειραιώς, της Ξάνθης, του Λεβαδειακού και του Ολυμπιακού Βόλου. Είναι 29 ετών, έχει ύψος 1.82 και εκτός του δεξιού άκρου της άμυνας, αγωνίζεται και στον άξονα ως ανασταλτικός μέσος. Τελευταία ομάδα του πριν μείνει ελεύθερος ήταν ο Ηρακλής Ψαχνών.

Εφόσον η μεταγραφή ολοκληρωθεί, η Νίκη θωρακίζει τα μετόπισθεν με μία αξιόπιστη λύση και ταυτόχρονα προσθέτει στο ρόστερ της εμπειρία ενόψει του δύσκολου και σκληροτράχηλου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις