Ναυάγησε η συνεργασία Ηρακλή και Άρη Παλαιοχωρίου

Μετά τον ΓΣ Ηρακλή και η επιτροπή που έτρεχε τις διαδικασίες για την ολοκλήρωση της εξαγοράς του ΑΦΜ του Άρη Παλαιοχωρίου ανακοίνωσε επισήμως πως δεν θα προχωρήσει η επικείμενη συνεργασία. Ορατός ο κίνδυνος να μην αγωνιστεί σε καμία κατηγορία ο Ηρακλής!

Aναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της επιτροπής που έτρεχε τις διαδικασίες για την εξαγορά ΑΦΜ:

Οι μετέχοντες στην επιτροπή έχοντας από την αρχή την εντολή και την καθοδήγηση από τον Γ.Σ. Ηρακλή που εκφραζόταν από τον Πρόεδρο της προσπάθησε όλο αυτό το διάστημα πρώτα με την προσπάθεια συνεργασίας με το Σωματείο της Τρίγλιας και μετέπειτα με το σωματείο του Άρη Παλαιοχωρίου και όχι με όλη την Μακεδονία όπως μας κατηγορούν…

Καταλήξαμε σε μία αξιοπρεπή συζήτηση και συνεργασία παρόντος και του Προέδρου του Γ.Σ. και παρουσία του Νομικού συμβούλου του Γ.Σ Ηρακλή με τους παράγοντες του Άρη Παλαιοχωρίου.

Κατόπιν τούτου προχωρήσαμε την διαδικασία απόκτησης του ΑΦΜ του Άρη Παλαιοχωρίου και συμφωνήσαμε το ύψος του αντιτίμου αλλά και τον τρόπο καταβολής του.

Μέχρι την Παρασκευή που έγινε και η λαϊκή συνέλευση εισπράτταμε ως επιτροπή τις αντιδράσεις του κόσμου λόγω κακής πληροφόρησης αλλά και μετά το πέρας αυτής όπου δόθηκαν σχετικές απαντήσεις σε φλέγοντα αλλά και εύλογα ερωτήματα του κόσμου ότι η απόκτηση του ΑΦΜ αυτού με τις όποιες δυσκολίες εμπεριέχει θα αποκτηθεί.

Τονίζουμε δε ότι τα μέλη της επιτροπής προέβησαν σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες στις αρμόδιες αρχές ώστε το νέο αυτό σωματείο να αγωνιζόταν στο γήπεδο μας(Καυτανζόγλειο Στάδιο),Θα φορούσε τα χρώματα της ομάδος μας (Γαλανόλευκα) και θα είχε ως διακριτικό σήμα το (Η) και μόνο στην φανέλα και θα προχωρούσε στην άμεση ενσωμάτωση του από την Ε.Π.Σ.Χ. στην Ε.Π.Σ.Μ. αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας αλλά και προς ενημέρωση του κόσμου του Ηρακλή.

Βεβαίως για όλα αυτά είναι ενήμερος όπως είπαμε ο Πρόεδρος του Γ.Σ. Ηρακλή.

Στο Καίριο σημείο ανταλλαγής των εγγράφων στις παραπάνω αρχές ήρθε χθες(Ημέρα ολοκλήρωσης των παραπάνω διαδικασιών)η δήλωση του Προέδρου ότι η πρόταση δεν γίνεται δεκτή και θα ακολουθήσει έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Γ.Σ. εκδίδοντας και σχετική ανακοίνωση την οποία και εξέδωσε σήμερα.

Μετά απο όλα αυτά η επιτροπή σεβόμενη την απόφαση του Γ.Σ. που εκφράζει όπως δηλώνει και τον κόσμο του Ηρακλή σταματάει την όποια προσπάθεια ολοκλήρωσης της απόκτησης του συγκεκριμένου ΑΦΜ.

Τέλος ως μέλη της τεράστιας οικογένειας του λέγεται Ηρακλής εκφράζουμε την στήριξη μας αλλά και εναποθέτουμε τις ελπίδες μας σε οποιαδήποτε πρόταση προκριθεί και έχει την υποστήριξη της τεράστιας αυτής οικογένειας του Ηρακλή μας.

Τα μέλη της επιτροπής

1.Βαφειάδης Νικόλαος

2.Δανιηλίδης Γρηγόρης

3.Ηλιάδης Μπάμπης

4.Ηρακλής Αθανάσιος

5.Ιωακειμίδης Κωνσταντίνος

6.Μαρμαρινός Παναγιώτης

7.Στανιμεράκης Σεραφείμ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις