Διαγόρας: Κατάντια το Δημοτικό Στάδιο Ρόδου

Για κατάντια κάνει λόγο η ανακοίνωση του Διαγόρα αναφερόμενη στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου και στην κατάσταση που το έχει φέρει η ελλιπής συντήρηση της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Football League περιόδου 2019-2020, η ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 είναι στη δυσάρεστη θέση να εκφράσει στην κοινωνία της Ρόδου, την απέραντη θλίψη της για την κατάντια του Δημοτικού Σταδίου Ρόδου «Ο Διαγόρας». Παράλληλα, μας είναι αδύνατον να αποκρύψουμε την ντροπή που αισθάνονται οι πολίτες της Ρόδου, που από τα αρχαία χρόνια αγαπούν τον αθλητισμό.

Έχοντας ενημερωθεί με κοινοποίηση, για την επιστολή της Αστυνομικής Δ/νσης Δωδεκανήσου, απευθυνόμενη προς την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Δήμο Ρόδου, για την παρούσα κατάσταση του Δημοτικού Σταδίου Ρόδου, αναρωτιόμαστε κι εμείς, όπως και τα στελέχη της ΕΠΣΔ, πως μετά από μια κατεδάφιση μέρους μιας πράγματι επικίνδυνης κερκίδας του Σταδίου από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Ρόδου, να μην προχωρήσει άμεσα η αποκατάσταση της. Στο μοναδικό Στάδιο της πόλης Ρόδου, κοινή έδρα δύο ομάδων που εκπροσωπούν το νησί σε εθνικές κατηγορίες ποδοσφαίρου.

Ευχόμαστε, ο Α’ Βαθμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης να αντιληφθεί αμέσως την σοβαρότητα της υπάρχουσας κατάστασης και των κινδύνων που βρίσκονται προ πυλών! Με την ανάληψη των καθηκόντων του, να επιληφθεί του σοβαρότατου θέματος ο νέος Δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις