Γιαουπλάρι: Έχει ανέβει επίπεδο ο Θησέας

Έναν γνώριμο ποδοσφαιριστή θα βρει η Ποταμιά στον δρόμο της την Κυριακή 6 Οκτωβρίου. Πρόκειται για τον 25χρονο Λευτέρη Γιαουπλάρι του Θησέα Αγριάς, γνωστό για το πέρασμα του στον νομό μας με το Βελούχι.

Ο αμυντικός της ομάδας της Μαγνησίας παραχώρησε συνέντευξη στο «EvrytaniaSport» με αφορμή το εν λόγω ματς.

Η συνέντευξη είναι η ακόλουθη:

Evrytania Sport: Λευτέρη, πως βλέπεις τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και τα έως τώρα αποτελέσματα του Θησέα;

Λευτέρης Γιαουπλάρι«Από τις πρώτες αγωνιστικές είναι δύσκολο να έχεις μια γενική εικόνα για το πρωτάθλημα, αλλά φαίνεται ότι θα είναι ανταγωνιστικό. Ο Θησέας πιστεύω ότι δικαιούται παραπάνω βαθμούς με βάση την εικόνα που έχει δείξει. Παρόλα αυτά, αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε έτσι πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά.»

Evrytania Sport: Τι διαφορές και ομοιότητες παρατηρείς στην κατηγορία, στην οποία αγωνίζεσαι για 3ησυνεχόμενη χρονιά;

Λευτέρης Γιαουπλάρι«Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν διαφορές σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, ίσως το ότι δεν υπάρχουν ομάδες που να κάνουν τόσο τη διαφορά σε σχέση με τις υπόλοιπες και είναι όλες πάνω κάτω στα ίδια κυβικά.»

Evrytania Sport: Ο φετινός Θησέας σε τι επίπεδο βρίσκεται; Μπορεί να παραμείνει εκ νέου;

Λευτέρης Γιαουπλάρι«Ο φετινός Θησέας πιστεύω ότι έχει ανεβεί επίπεδο σε σχέση με πέρυσι. Γίνεται πολύ καλή δουλειά από τους προπονητές και τα παιδιά και δίνουμε όλοι τον καλύτερο μας εαυτό. Διατήρησε σχεδόν όλον τον κοσμό και γίνανε μερικές καλές προσθήκες. Αν συνεχίσουμε σε αυτόν τον δρόμο, μπορούμε να κάνουμε πολύ καλά πράγματα.»

Evrytania Sport: Την Κυριακή(6/10) αγωνίζεστε με την Ποταμιά. Τι γνωρίζεις για τον αντίπαλο σας και τι αναμνήσεις έχει από την ποδοσφαιρική παρουσία σου στην πόλη μας;

Λευτέρης Γιαουπλάρι«Την Κυριακή έχουμε άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ανταγωνιστική ομάδα. Περιμένω να γίνει ένα δυνατό παιχνίδι. Γνωρίζω αρκετά παιδιά που είναι καλοί παίχτες από την ομάδα της Ποταμιάς και ήμασταν συμπαίχτες στον ΑΠΟΚ. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από αυτόν, καθώς μου δόθηκε η ευκαιρία να παίξω στη Γ΄ Εθνική.»