Κάλεσμα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Β. για το παιχνίδι με Βέροια

Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 με την ευκαιρία του πρώτου αγώνα έδρας της ποδοσφαιρικής ομάδας, την Κυριακή με τη Βέροια, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εύχεται στο ποδοσφαιρικό τμήμα καλή επιτυχία και καλεί τον κόσμο του Ολυμπιακού να δώσει δυναμικό «παρών» στη Φιλιππούπολη, στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί η κυριακάτικη αναμέτρηση. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου αρχίζουν οι αγώνες εντός έδρας στη νέα προσπάθεια της ποδοσφαιρικής μας ομάδας στο πρωτάθλημα της Football League, μετά την επιστροφή της στις επαγγελματικές κατηγορίες, απέναντι στην ομάδα της Βέροιας.
Το Δ.Σ. του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 εύχεται καλή επιτυχία με υγεία, στον προπονητή και τους συνεργάτες του, στους ποδοσφαιριστές μας και στα μέλη της Διοίκησης της ΠΑΕ και σύσσωμη η οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου, ενωμένη και δυνατή να συνεχίσει να βαδίζει στο δρόμο των επιτυχιών.
Καλούμε τους χιλιάδες φιλάθλους μας να βρεθούν μαζικά στις κερκίδες του γηπέδου της Φιλιππούπολης, στη Λάρισα και όπως αυτοί ξέρουν να «σπρώξουν» την ομάδα μας σε νικηφόρο αποτέλεσμα.
Ολυμπιακός Βόλου… για πάντα!».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις