Το πανόραμα της πρεμιέρας στην Β’ ΕΠΣΘ

Η εκτός έδρας νίκη της Αγχιάλου επί του Ανθίμου Γαζή ήταν αυτή που ξεχώρισε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣΘ, ενώ το Αθλητικό Κολέγιο Νίκης, αν και βρέθηκε να χάνει από την Μακρινίτσα, κατάφερε να γυρίσει το ματς και να πάρει το «τρίποντο»
Αναλυτικά, τα ματς της 1ης αγωνιστικής στην Β’ κατηγορία της ΕΠΣΘ:

Ανθ. Γαζής-Αγχίαλος 0-3
«Διπλό» για την Αγχίαλο, η οποία επικράτησε 0-3 του Ανθίμου Γαζή. Το σκορ άνοιξε ο Τσάκαλος (2’). Τη σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε ο Νούσιας (31’), ενώ το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Μαγιόγλου (67’).

Α.Κ. Νίκης-Μακρινίτσα 4-2
Το Αθλητικό Κολλέγιο Νίκης κέρδισε 4-2 και με ανατροπή τη Μακρινίτσα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τους Βέρμπη (2’) και Μωυσίδη (3’), όμως, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ. Ο Παπαστεργίου βρέθηκε σε καλή μέρα και με χατ τρικ (22’, 39’, 90’) εξελίχθηκε σε πρωταγωνιστή του αγώνα. Δίχτυα για τους «κυανόλευκους» βρήκε επίσης ο Χ. Δαμάσκος (55’).

Αστέρας-Λεχώνια 5-1
Με το δεξί ξεκίνησε ο Αστέρας, ο οποίος κέρδισε με το εμφατικό 5-1, την ομάδα των Λεχωνίων. Το πρώτο ημίχρονο έληξε με σκορ 1-0 υπέρ των γηπεδούχων, χάρη σε γκολ του Γκατζούνα στο 2’. Στο δεύτερο μέρος, ο Αστέρας ανέβασε στροφές. Σκόραρε με τους Κωνσταντέλο (50’, 55’, 60’) και Χαλιμούρδα (85’), ενώ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 4-1 στο 68’, με τον Φιλίππου.

Πηλέας-Σκόπελος 0-2
Ιδανικό ξεκίνημα για την ομάδα της Σκοπέλου, η οποία επικράτησε με 0-2 του Πηλέα. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 5’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Στέλιου Χρυσάνθη και το έκλεισαν στο 85’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χρήστου Λεμονή.

Μυρμιδόνες-Πανιώνιος 2-2
Ισόπαλοι 2-2 αναδείχθηκαν οι Μυρμιδόνες, με τον Πανιώνιο. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Μάτζαρη (40’, 85’), ενώ οι φιλοξενούμενοι, με τους Στεργίου (15’) και Ν. Τσακίρη (48’). Ο Στεργίου είχε ακόμη δύο δοκάρια στο 34’ και στο 80’. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για το πέναλτι που κέρδισαν οι Μυρμιδόνες, στο 40’, υποστηρίζοντας ότι δεν υπήρξε παράβαση.

Ελευθεριακός-Μαγνησιακός 1-1
Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Ελευθεριακό και τον Μαγνησιακό. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δίχτυα στο 35’ με τον Βασιλείου, ενώ οι γηπεδούχοι σκόραραν στο 43’.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις