Οι νέες εμφανίσεις του Ολυμπιακού Βόλου (photos)

Στο ξενοδοχείο «Ξενία» έγινε σήμερα το μεσημέρι η παρουσίαση των νέων εμφανίσεων του Ολυμπιακού Βόλου. Την βολιώτικη ΠΑΕ ντύνει και φέτος η εταιρεία LEGEA. Πριν την παρουσίαση ο τιμ μάνατζερ του Ολυμπιακού, Άκης Πέτρου, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, τονίζοντας πως η ομάδα είναι έτοιμη για την έναρξη του…

πρωταθλήματος και όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα θα κάνουν το παν για να οδηγήσουν τον Ολυμπιακό Βόλου στην κατηγορία που του αξίζει, τη Σούπερ Λιγκ. Ζήτησε από τους φιλάθλους να είναι στο πλευρό της ομάδας και όλοι μαζί να προσπαθούν για τον κοινό σκοπό.
Στη συνέχεια τέσσερα νεαρά και όμορφα κορίτσια παρουσίασαν τις φανέλες που θα φορούν φέτος οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Η πρώτη εμφάνιση είναι η παραδοσιακή ερυθρόλευκη με τις ρίγες, η δεύτερη είναι άσπρη με κόκκινη ρίγα στην αριστερή πλευρά, όπου μέσα υπάρχει και μία μαύρη ρίγα, ενώ η Τρίτη εμφάνιση της ομάδας είναι η κόκκινη φανέλα με άσπρο γιακά. Οι τερματοφύλακες θα φορούν γκρι φανέλες.
Στη εκδήλωση παραβρέθηκαν τα μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ κ.κ. Δημήτρης Πέγιος, Γιώργος Πράττος, Ηλίας Ντενέζος, Απόστολος Σκαφίδας και Γιάννης Καφενταράκης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Βασίλης Κούκιος και ο αντιπρόεδρος κ. Κώστας Θεοδώρου απουσίαζαν στην Αθήνα για υποχρεώσεις της ομάδας.
Δείτε μέσα από τον φωτογραφικό φακό του goalpost. gr στιγμιότυπα από την σημερινή εκδήλωση:

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις