Επιλογή παγκορασίδων για το κλιμάκιο Μαγνησίας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο Βάκης Παρασκευόπουλος προπόνηση-επιλογή για τη στελέχωση του κλιμακίου κορασίδων Μαγνησίας της ΕΣΚΑΘ από τις Περιφερειακές προπονήτριες Ιωάννα Ράμμου και Ελένη Παπαθανασίου. Η προσέλευση των νεαρών αθλητριών γεννημένων τα έτη 2006 και 2007 ξεπέρασε κάθε προσδοκία και απέδειξε πως το γυναικείο μπάσκετ στον Βόλο και στη Μαγνησία είχε ένδοξο παρελθόν μα και λαμπρό μέλλον.

Στην επιλογή συμμετείχαν αθλήτριες από τον Ολυμπιακό Βόλου, την ΑΕΒ Διμηνίου, τον Γ.Σ.Βόλου, τον Αιολικό Βόλου, τους Τιτάνες Αλμυρού, του Γ.Σ. Αλμυρού και την ακαδημία του Γ.Σ.Βόλου με αθλήτριες από τη Ν. Αγχίαλο.

Συγκεκριμένα πήραν μέρος οι Σιουμουρέκη, Χαβδούλα, Κωστοπούλου (Ολυμπιακού Βόλου), Μάκκα, Πέτοβα, Κρικελά, Κοντραφούρη (Γ.Σ. Αλμυρού), Λογοδότη (Αιολικού), Λαδιά, Οικονομίδου (ΑΕΒ Διμηνίου), Τετριμίδα, Τέντα, Τσιγάνη, Κοσμίδη, Ζγουλέτα, Μαμούρα, Μπούντη, Μόρφη (Τιτάνες Αλμυρού), Ράπτη, Πορτοφέρρι, Ρίζου, Καραπατάκη, Στύλλα (Γ.Σ. Βόλου).

Φέτος η ΕΣΚΑΘ δίνει μεγάλη σημασία στην ανάπτυξη του γυναικείου μπάσκετ τόσο στη Μαγνησία, όσο και στη Θεσσαλία. Πολύ σύντομα θα πραγματοποιηθεί πρόγραμμα ανάπτυξης στα Δημοτικά σχολεία σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια εκπαίδευση, ενώ η Μικτή ομάδα που θα συγκροτηθεί θα κάνει προπονήσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Υπεύθυνη του Αναπτυξιακού προγράμματος εκ μέρους της ΕΣΚΑΘ στη Θεσσαλία είναι η κα Ευγενία Φραγγούλη, ενώ πολύτιμη είναι η συμβολή όλων των μελών του Δ.Σ. της ΕΣΚΑΘ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις