Π. Αμανατίδης: Θα βρούμε τι έφταιξε και θα το λύσουμε…

Ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα, Περικλής Αμανατίδης, στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου τόνισε πως το αποτέλεσμα αφήνει μία πικρία στην ομάδα του, αλλά τα Τρίκαλα οφείλουν να συνεχίσουν την προσπάθειά τους. Παράλληλα, έδωσε συγχαρητήρια στον κόσμο των Τρικάλων που έδωσαν δυναμικό «παρών» στο γήπεδο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του ΑΟΤ:

«Νομίζω ότι οι παίκτες μας σε όλο το παιχνίδι ήταν καλύτεροι. Με αυτή την έννοια το λεπτό που μπαίνει αυτό το γκολ αφήνει σίγουρα μια πίκρα, όμως το ποδόσφαιρο πρέπει να συνεχιστεί.
Πέντε παίκτες μου στα αποδυτήρια μου είπαν ότι φταίνε αυτοί για το γκολ που δεχθήκαμε. Η αλήθεια, όμως, δεν μπορεί να είναι αυτή. Δεν μπορεί να μοιράζεται δια πέντε. Είναι μια συνολική κατάσταση. Η ομάδα μας θα γίνει πιο γερή μέσα από αυτή τη δοκιμασία. Τα παιχνίδια πρέπει να τα κυνηγάς μέχρι το τέλος, μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια. Σίγουρα, για να μπαίνει ένα γκολ στον έξτρα χρόνο κάτι ουσιαστικά δεν έχεις κάνει σωστά. Αυτό θα το βρούμε, θα το λύσουμε και θα προχωρήσουμε. Οι ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό δεν μπορούν να στεναχωριούνται. Μπορούν να προβληματίζονται να δουν τι φταίει. Και θα συνεχίσουμε την πορεία μας μέχρι το τέλος.

Πολλά συγχαρητήρια στον κόσμο που ήρθε και ξανάγινε το γήπεδο μια γιορτή. Η ομάδα μας, δυστυχώς, δεν μπόρεσε να τους δώσει μια χαρά. Η προσπάθεια ήταν συγκινητική. Θα πρέπει αυτά τα παιδιά να τα πιστέψουμε πιο πολύ.

Για την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου σημείωσε: «Δεν έμεινε πίσω η ομάδα του ΑΟΤ, δεν έγινε φάση, είχε δόση τύχης και η αντίπαλη ομάδα. Ο τερματοφύλακας μας είναι από τους καλύτερους της κατηγορίας, δεν έχει ευθύνη. Η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο είχε την μπάλα και δικαιούμασταν κάτι παραπάνω. Η ομάδα μας ήταν σίγουρα καλύτερη από αυτή του Ολυμπιακού Βόλου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις