Δύο παιχνίδια… φωτιά περιμένουν τον Βόλο

Με δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια ολοκληρώνεται ο μήνας Οκτώβριος για τον Βόλο, καθώς οι «κυανέρυθροι» την προσεχή Κυριακή θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ στη Ριζούπολη (λόγω εργασιών στον χλοοτάπητα του ΟΑΚΑ το γήπεδο παραμένει κλειστό), ενώ ακολουθεί η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό στάδιο, το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο 26/10.
Και τα δύο παιχνίδια θα αρχίσουν στις 19.30 με τους παίκτες του Χουάν Φεράντο να καλούνται να κάνουν υπέρβαση, απέναντι στη ποιοτική ΑΕΚ και στον νταμπλούχο ΠΑΟΚ.
Η συγκομιδή των εννέα βαθμών στις πρώτες έξι αγωνιστικές του πρωταθλήματος θεωρείται πολύ καλή για μια νεοφώτιστη ομάδα, όπως είναι ο Βόλος, ο οποίος κατέχει αυτή τη στιγμή την 6η θέση στο βαθμολογικό πίνακα της Σούπερ Λιγκ.
Η ομάδα του Χουάν Φεράντο σε κάθε παιχνίδι αγωνίζεται επιθετικά, αποδίδει ωραίο ποδόσφαιρο και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις των φιλάθλων με τις εμφανίσεις της. Διαθέτει ορισμένους πολύ καλούς ξένους ποδοσφαιριστές, όπως είναι οι Τόρες (πρώτος σκόρερ της ομάδας με τρία γκολ σε τρεις συμμετοχές), Ζοάο, Φεράρι, Μουνίθ, αλλά και αρκετούς παίκτες που έχουν ταλέντο και δυνατότητες, οι οποίοι ωστόσο, θα πρέπει να αποκτήσουν και εμπειρία μέσα από τα παιχνίδια.
Ο Φερνάντο Ζοάο εκτός απρόοπτου θα είναι σε θέση να ενισχύσει την ομάδα, με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό να προέρχεται, ως γνωστόν, από τραυματισμό, που τον άφησε εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις εβδομάδες. Ετοιμοπόλεμος είναι ο Στέργιος Δημόπουλος, καθώς ο τραυματισμός του στο ματς με τον Ατρόμητο δεν ήταν σοβαρός και θα πάρει κανονικά τη θέση του στο κέντρο της άμυνας.
Από εκεί και πέρα είναι πολύ πιθανό να δούμε τον νεαρό Διαμαντή να επιστρέφει στο βασικό σχήμα, αντί του Σεμπαστιάν Μπασόνγκ, ο οποίος αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στην άμυνα από τους επιθετικούς του Ατρομήτου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις