Καραγεωργόπουλος: Πέντε βασικοί στη Μυτιλήνη με γαστρεντερίτιδα

Στο Blue Heart FM 105.1 και στην εκπομπή «Λάσπες μπλε» φιλοξενήθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, μιλώντας για όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα την τρέχουσα χρονική περίοδο. Την ήττα – αποκλεισμό από τον Αιολικό, την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, για το ματς με τον Ιάλυσο και την ανταπόκριση του κόσμου. Ο Κώστας Καραγεωργόπουλος αποκάλυψε πως πέντε ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί στο ματς της Μυτιλήνης, είχαν νοσηλευτεί μία μέρα πριν στο νοσοκομείο με βαριά γαστρεντερίτιδα ενώ για τους τρεις τραυματίες του αγώνα με την Καλαμάτα, επισήμανε πως ο Μπαλάφας δεν θα είναι σίγουρα στην αποστολή που θα ταξιδέψει στη Ρόδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Καραγεωργόπουλου στο Blue Heart FM:

Για την άποψη της διοίκησης σχετικά με την ήττα αποκλεισμό της ομάδας από τον Αιολικό: «Έχουμε πει εξ αρχής πως πρωταρχικός στόχος είναι μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Είμαστε μία ομάδα που ξεκίνησε κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες καθώς δεν είχαμε μόνο να αντιμετωπίσουμε στο ποια κατηγορία θα αγωνιστούμε αλλά είχαμε και μία διοικητική αστάθεια λόγω του ότι την ΠΑΕ διεκδικούσαν δύο πλευρές. Καθυστερήσαμε πολύ, η ομάδα έχει καταφέρει να είναι σ’ ένα αξιοπρεπέστατο επίπεδο τη δεδομένη χρονική στιγμή. Στόχος είναι μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Είμαστε πολύ άτυχοι και δεν αναφέρομαι στις χαμένες ευκαιρίες. Η ομάδα ήταν άτυχη και ηττήθηκε στη Μυτιλήνη. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, προχωράμε. Οι ποδοσφαιριστές πεισμώνουν και πάνε στη Ρόδο για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα»

«Με γαστρεντερίτιδα πέντε παίκτες της Νίκης στη Λέσβο»

«Κάτι που δεν θέλαμε να αναφέρουμε σχετικά με το παιχνίδι στη Μυτιλήνη είναι ότι πέντε ποδοσφαιριστές του βασικού σχήματος, του χθεσινού αγώνα με τον Αιολικό, έπαιξαν με βαριάς μορφής γαστρεντερίτιδα. Ήταν έξι παίκτες στο νοσοκομείο την Τρίτη, πήραν φαρμακευτική αγωγή και έφυγαν για Αθήνα ώστε να ταξιδέψουν για Μυτιλήνη. Σ’ αυτό το γεγονός αναφέρομαι ως ατυχία. Χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία»

Όσον αφορά το ρόστερ ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της ομάδας τόνισε: «Ο αριθμός των παικτών είναι επιλογή του προπονητή και το έχει δηλώσει μετά το φιλικό με τον Μαγνησιακό ή τον Θησέα. Έχουμε εμπιστοσύνη στον προπονητή και όλοι θα κριθούμε από το έργο μας. Είναι αδύνατον να ξέρουμε εμείς και ο κόσμος καλύτερα από τον Χοβέ και τον Στύλα»

Για τον μέχρι τώρα απολογισμό της ομάδας στα επίσημα παιχνίδια, μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες: «Το πρωτάθλημα της Football League που αν δεν είσαι συγκεντρωμένος και κάνεις μισό λάθος μπορείς να χάσεις οποιοδήποτε παιχνίδι, στο πρωτάθλημα. Με την Καλαμάτα η Νίκη ήταν συγκεντρωμένη για 50-55 λεπτά. Υπήρχαν στιγμές στο ίδιο χρονικό διάστημα που ήταν χειρότερη από την Καλαμάτα αλλά ήταν συγκεντρωμένη. Η Καλαμάτα σ’ ένα μεγάλο διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο, δεν ήταν αντάξια των προσδοκιών, η Νίκη ήταν πολύ καλύτερη στο 2ο ημίχρονο, σε μία φάση, σ’ ένα γλίστρημα μας έκοψε δύο βαθμούς. Έτσι είναι η Football League. Έχουμε ξεφύγει από τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα των δύο και τριών ταχυτήτων. Όλες οι ομάδες είναι ισάξιες»

Για την αμυντική λειτουργία της ομάδας και τα γκολ που δέχεται σε κάθε παιχνίδι: «Η προσωπική μου άποψη είναι πως δεν είναι θέμα ποδοσφαιριστών, είναι θέμα χημείας, ομοιογένειας και συνολικής αμυντικής λειτουργίας. Κι αυτό έχει να κάνει με τον ρυθμό αγώνα που είναι μηδαμινός. Δεν παίξαμε καθόλου φιλικά, δεν είχαμε τον χρόνο να το κάνουμε. Μπήκαμε κατ’ ευθείαν στα βαθιά και ήταν πολύ δύσκολο να βρούμε ομοιογένεια»

Σε περίπτωση ατυχούς αποτελέσματος στη Ρόδο με Ιάλυσο αν θα αλλάξει κάτι στην ομάδα: «Η φετινή διοίκηση δεν έχει την κοινή νοοτροπία του ελληνικού ποδοσφαίρου γενικότερα. Δεν θα προχωρήσουμε σε βιαστικές κινήσεις που μπορούν να προκαλέσουν μεγάλο θόρυβο στην ομάδα. Ξεκινήσαμε έτσι. Δούλεψε πάρα πολύ λίγο χρόνο ο προπονητής με τους ποδοσφαιριστές. Δεν μπορεί μετά από ένα άτυχο αποτέλεσμα να διώξουμε τρεις παίκτες, τον προπονητή ή τον γυμναστή. Πρέπει να δώσουμε χρόνο στην ομάδα να δουλέψει και με ωριμότητα και νηφαλιότητα θα προχωρήσουμε σε διορθωτικές κινήσεις αν χρειάζονται στη συνέχεια. Προς το παρόν δεν μπορούν να κριθούν

Κανείς αυτή τη στιγμή δεν σκέφτεται την απομάκρυνση του Ισαάκ Χοβέ και είναι αστείο να το λέμε. Δεν είναι σοβαρή κουβέντα αυτή. Δεν υπάρχει θέμα απομάκρυνσης του Χοβέ σε καμία των περιπτώσεων».

Για το ότι το site της ομάδας δεν είναι ενημερωμένο καθώς έχει ακόμη το ρόστερ το περσινό: «Όπως και στην ομάδα κάποια πράγματα έπρεπε να γίνουν σε πλαίσια βιαστικά για να προλάβουμε όλες τις διαδικασίες. Είχαμε ελάχιστο χρόνο για να φτιάξουμε το επικοινωνιακό και κάνουμε κινήσεις να το διορθώσουμε και να το κάνουμε καλύτερο. Έχουμε λάβει μηνύματα που εκφράζουν το θαυμασμό για τη δουλειά που γίνεται στο επικοινωνιακό, ένα από τα μελανά μας σημεία είναι το χτίσιμο του site, θα γίνει κι αυτό σε μικρό χρονικό διάστημα».

Για το αν έχει γίνει η φωτογράφιση της ομάδας: «Λόγω του ταξιδιού στη Μυτιλήνη δεν έχει γίνει η φωτογράφιση της ομάδας. Μόλις γυρίσει η ομάδα από τη Ρόδο θα γίνει»

Για τον Καμπαγέρο: «Ο Καμπαγέρο ήταν και είναι παίκτης της Νίκης Βόλου, έκανε μία ατυχή επιλογή να μπει στη διαδικασία να κάνει μία ενέργεια που δεν είχε νομική βάση. Κατάλαβε το λάθος του, είναι μαζί μας όμως δεν ξέρω στο μέλλον πως θα εξελιχθεί. Είναι και θέμα εσωτερικού κανονισμού. Μέχρι τον Δεκέμβριο ποιος ζει ποιος πεθαίνει».

Για τους τρεις τραυματίες: «Ο Μπαλάφας, ο Βοσνιάδης και Κ. Κυριακίδης πήγαν σήμερα το πρωί στον γιατρό και περιμένουμε την γνωμάτευση μέχρι το απόγευμα. Σίγουρα εκτός για το ματς με τον Ιάλυσο θα είναι ο Μπαλάφας. Ο Βοσνιάδης και ο Κυριακίδης πιθανόν να προλάβουν. Ο Μπαλάφας ήρθε πιο αργά απ’ όλους τους άλλους στην ομάδα, όμως ήταν πρόθυμος να αγωνιστεί από το πρώτο παιχνίδι. Θα μείνει εκτός για τουλάχιστον μία εβδομάδα με δέκα μέρες».

Για το ματς με τον Ιάλυσο: «Πιστεύω στο θετικό αποτέλεσμα, πιστεύω πως μας χρωστάει η τύχη κάτι, ειδικά από το ματς με τον Αιολικό. Πιστεύουμε στους ποδοσφαιριστές μας, είναι ένα παιχνίδι που το θέλουμε πάρα πολύ και περισσότερο από εμάς, το θέλουν περισσότερο οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ. Είναι ύπουλο το παιχνίδι με τον Ιάλυσο, μην μας ξεγελάει ο ένας βαθμός που έχει. Είναι έμπειρη ομάδα με παραστάσεις. Ελπίζουμε να πάρουμε το διπλό στη Ρόδο για τον κόσμο κυρίως».

Για την ανταπόκριση του κόσμου: «Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι. Είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση για εμάς και είναι ένας λόγος παραπάνω που στεναχωριόμαστε για τα τελευταία ατυχή αποτελέσματα. Δεν περιμέναμε με τίποτα την παρουσία του κόσμου στην Λάρισα, ειδικά που ερχόμασταν από την ήττα στην Ιεράπετρα. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την παρουσία του. Κόσμος, ποδοσφαιριστές, διοίκηση είμαστε όλοι μαζί»

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις