Με Ιεράπετρα αρχίζει η αντεπίθεση του Ολυμπιακού Β. (pregame)

Ύστερα από τρία παιχνίδια, ως γηπεδούχος, που έδωσε η ομάδα μακριά από το Βόλο (δύο για το πρωτάθλημα και ένα για το Κύπελλο Ελλάδος) σήμερα στις 2μ.μ. ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ο.Φ. Ιεράπετρας με ένα και μοναδικό στόχο. Την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, που θα του επιτρέψει να βελτιώσει τη θέση του στο βαθμολογικό πίνακα της Φούτμπολ Λιγκ και να ξεκινήσει την αντεπίθεση για τις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας.
Ντεμπούτο στον «ερυθρόλευκο» πάγκο θα κάνει ο Σούλης Παπαδόπουλος, ο οποίος από την περασμένη Τρίτη ανέλαβε τα ηνία της ομάδας, αντικαθιστώντας τον Θωμά Γράφα.
Είναι γεγονός πως μέχρι τώρα ο Ολυμπιακός δεν έχει ικανοποιήσει με την εικόνα του στο πρωτάθλημα, παρότι το ρόστερ είναι πολύ καλό για τα δεδομένα της κατηγορίας. Σίγουρα, οι δυνατότητες των «ερυθρολεύκων» είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτές που έχουν παρουσιάσει μέχρι σήμερα και μετά την αλλαγή προπονητή, πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν πως αλλάξει και η εικόνα της ομάδας μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Ο νέος τεχνικός της ομάδας έριξε μεγάλο βάρος, τόσο στον ψυχολογικό τομέα, αλλά και στον τρόπο που θέλει να αναπτύσσεται η ομάδα, δουλεύοντας παράλληλα και τις στατικές φάσεις. Το ευχάριστο είναι πως δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα και η ομάδα θα είναι σε θέση να παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Απέναντι σε έναν αντίπαλο που τα πηγαίνει θαυμάσια στο ξεκίνημα τους πρωταθλήματος, πραγματοποιώντας μια πολύ καλή πορεία. Η Ιεράπετρα με οκτώ βαθμούς στο ενεργητικό της βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από την Καλαμάτα που οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος, παραμένοντας αήττητη, ενώ εκτός έδρας έχει να επιδείξει μία ισοπαλία με τον Ιάλυσο στη Ρόδο (0-0) και μία νίκη με τον Ιωνικό στη Νίκαια (0-1).
Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι με προπόνηση στο γήπεδο της Νεάπολης, με τους ποδοσφαιριστές να πατούν για πρώτη φορά το χόρτο. Βάσει αυτών που έδειξε ο τεχνικός του Ολυμπιακού στις τελευταίες προπονήσεις, ο Γιδόπουλος θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, καθώς ο Μακρυωνίτης προέρχεται από τραυματισμό. Το δεξί άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Γραικός και το αριστερό ο Μπουτζίκος. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Φαζός και Βοσνακίδης. Στη μεσαία γραμμή ο Τσιάρας θα είναι ο ανασταλτικός μέσος, ενώ τρεις παίκτες, οι Σκοπελίτης, Στεφάνοβιτς και Ντούνης διεκδικούν δύο θέσεις στον άξονα. Από εκεί και πέρα ο Κουτσιανικούλης θα κινείται στη δεξιά πλευρά, ο Ράντι στην αριστερή, ενώ ο Πόζογλου θα αποτελέσει για δεύτερη συνεχόμενη φορά την «αιχμή του δόρατος» των «ερυθρολεύκων» στην επίθεση.

Τα εισιτήρια του αγώνα
Σε ότι αφορά τα εισιτήρια του αγώνα και την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο της Νεάπολης, θα γίνεται από την Θύρα 1 (από την οδό Ύδρας) και το εκδοτήριο των εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 12.00. Τιμή εισιτηρίου (γενική είσοδος): 10€.
Οι άνεργοι θα εισέρχονται στον αγώνα μετά την παραλαβή του εισιτηρίου τους από το εκδοτήριο και με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας τους.
Όσοι είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold και Silver παρακαλούνται όπως προσέρχονται στο εκδοτήριο για την παραλαβή του εισιτηρίου ανταλλαγής. Απαραίτητο για την παραλαβή του εισιτηρίου ανταλλαγής είναι η επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας. Παιδιά μέχρι 12 ετών εισέρχονται δωρεάν με απαραίτητη την συνοδεία κηδεμόνα».

«Σφυρίζει» ο Πουλικίδης
Την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ιεράπετρα θα διευθύνει ο Κωνσταντίνος Πουλικίδης από την ΕΠΣ Δράμας, με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Τσακίρη, επίσης από τη Δράμα και τον Αχιλλέα Νίκζα από την ΕΠΣ Λάρισας, Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Θωμάς Μπουρουζίκας από τη Λάρισα και παρατηρητής ο Γιάννης Μπλούνας από την ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις