Επικίνδυνη έξοδος στην Αταλάντη για τον Αλμυρό (pregame)

Επικίνδυνη έξοδος για τον Γ.Σ. Αλμυρού στην έδρα της Αταλάντης, απέναντι σε μια ομάδα που ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα, αλλά στη συνέχεια μετρά δύο σερί ήττες. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 15.00 και ο Αλμυρός θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες, μετά τη νίκη της περασμένης αγωνιστικής επί της Ποταμιάς στο γήπεδό του.

Σε σχέση με τον αγώνα της περασμένης Κυριακής επιστρέφει από τιμωρία ο Αναστασίου, ενώ την τελευταία στιγμή ο προπονητής Στέλιος Αρσένος θα αποφασίσει αν θα συμπεριλάβει στην αποστολή τους Ρακή και Ζενούνη.

Ετοιμοπόλεμοι είναι οι: Σπύρος Πολυμέρου, Βαγγέλης Κοντογεωργάκης, Ρωμανός Χαρχαλάκης, Γιώργος Πατσής, Αποστόλης Λάμπος, Βαγγέλης Αγγελής, Αργύρης Κυριάκος, Γιώργος Παπακώστας, Χρήστος Χολέβας, Νίκος Καραγεωργόπουλος, Γιώργος Αργυρόπουλος, Βασίλης Ντόντας, Δημήτρης Δημηνάς, Πέτρος Αγιασιώτης, Ανδρέας Δερμιτζάκης, Νίκος Φούκης, Γιώργος Τζαφλέρης, Θόδωρος Αϊδής, Ηλίας Αράπης, Αλέκος Αναστασίου, Νίκος Μπέικος, Σταύρος Βουρδάκης, Δημήτρης Δήμος, Βασίλης Νικογιάννης, Αριστείδης Χριστοδουλόπουλος, Γιώργος Χριστοδουλόπουλος.

Στο παιχνίδι θα «σφυρίξει» ο Μάριος Πόγκας (αντικατέστησε τον αρχικά ορισθέντα Δημήτρης Χουλιάρα) έχοντας βοηθούς τους Αντώνη Ιωάννου και Προκόπη Τσιφλάκο της ΕΠΣ Εύβοιας. Παρατηρητής τους θα είναι ο Γιώργος Παπαγεωργίου από την ΕΠΣ Βοιωτίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις