Ο Κλεβί Κόλα και ο άτυχος Θανάσης Δεινόπαπας

Ένας από τους παίκτες που «κέρδισε» ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανιώνιο ήταν ο Κλεβί Κόλα. Στο πρώτο του φετινό επίσημο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είχε πολύ καλή παρουσία, ήταν από τους διακριθέντες παίκτες της ομάδας, παίζοντας και στα 90 λεπτά, δείχνοντας πως μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τον Ολυμπιακό στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο βασικό σχήμα ο Θανάσης Δεινόπαπας. Ο έμπειρος επιθετικός έπαιξε στο αριστερό άκρο της επίθεσης, είχε όρεξη, διάθεση, αγωνίστηκε με πάθος και ήταν από τους παίκτες του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο που προσπάθησαν πάρα πολύ. Σίγουρα του λείπει αγωνιστικός ρυθμός, καθώς είχε να αγωνιστεί ενάμιση χρόνο. Στο ματς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Πόντου είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι στο 90’.

Ο Δεινόπαπας είχε την ατυχία να τραυματιστεί στο 60’ και να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο, δίνοντας τη θέση του στον Πριόνα. Υπέστη ένα τράβηγμα τον δικέφαλο, το οποίο θα τον αφήσει μία εβδομάδα με δέκα μέρες εκτός προπονήσεων.

Στο δεύτερο ημίχρονο εκτός του νεαρού Πριόνα, αγωνίστηκαν και οι επίσης νεαροί Καρακώστας και Κλεμέντε, με τον Σούλη Παπαδόπουλου να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα, όσον αφορά την αγωνιστική τους κατάσταση.

Οι Μακρυωνίτης, Μπουτζίκος, Γραικός, Βοσνακίδης, Παπαϊωάννου και Τσίτας έπαιξαν σε όλο το παιχνίδι, ενώ ο Κουτσιανικούλης έπαιξε 66 λεπτά, προκειμένου να μην καταπονηθεί, ενόψει της αναμέτρησης με την Καλαμάτα.

Ο Ντάγκλας Τζέφερσον ξεκίνησε για πρώτη φορά φέτος στο βασικό σχήμα σε επίσημο παιχνίδι, είχε μία συμμετοχή στον αγώνα Κυπέλλου με την Αταλάντη στο Κύπελλο και μία συμμετοχή στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ασπρόπυργο, με τον Βραζιλιάνο μέσο να έχει μέτρια παρουσία και να γίνεται αλλαγή στο 53’ (στη θέση του πέρασε ο Καρακώστας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις