Πάνοπλος ο Βόλος με Λαμία

Χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία των παικτών του Βόλου για το παιχνίδι της Δευτέρας (4/11) με τη Λαμία εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Σε σχέση με τον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ επιστρέφει ο Χουάν Μουνίθ, ο οποίος προσδίδει ποιότητα στη μεσοεπιθετική γραμμή. Θυμίζουμε, πως στο παιχνίδι με τον «Δικέφαλο» δεν αγωνίστηκαν οι δανεικοί από τον ΠΑΟΚ, οι οποίοι είναι και πάλι στη διάθεση του Χουάν Φεράντο.

Κάποιοι παίκτες είχαν την ευκαιρία να πάρουν «ανάσες» και δεν ταλαιπωρήθηκαν στο παιχνίδι Κυπέλλου, που έδωσε μεσοβδόμαδα η ομάδα στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό, όπως οι Γκαραβέλης, Δημόπουλος, Διαμάντης, Τσοκάνης, Μυστακίδης, Τόρες, Γέντρισεκ, οι οποίοι θα βρίσκονται κανονικά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το παιχνίδι με τη Λαμία.

Η φιλοσοφία της ομάδας δεν αλλάζει. Οι «κυανέρυθροι» θα αγωνιστούν σ’ ένα ακόμη παιχνίδι επιθετικά, με στόχο να φτάσουν στο γκολ, ωστόσο, θα πρέπει να φροντίσουν να βελτιώσουν την ανασταλτική τους λειτουργία.

Ο Χουάν Φεράντο έχει τονίσει αρκετές φορές, πως η ομάδα πληρώνει την απειρία της, όμως, θα πρέπει και ο ίδιος να βρει τρόπους έτσι ώστε ο Βόλος να μην δέχεται με τόση ευκολία γκολ. Οι αριθμοί συνήθως λένε τη αλήθεια και οι «κυανέρυθροι» διαθέτουν την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με 17 γκολ παθητικό σε οκτώ ματς (μ.ο. 2.1 γκολ σε κάθε ματς), γεγονός που θα πρέπει να προβληματίσει όλους στην ομάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις