Δοκιμάζεται στην Καλαμάτα ο Ολυμπιακός Β, (pregame)

Κόντρα σε μια ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας της Football League αγωνίζεται σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι «ερυθρόλευκοι» στις 3 μ.μ. στο στάδιο της Παραλίας θα παίξουν με την Καλαμάτα και ευελπιστούν στο να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που μετρά δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στο γήπεδό του και μάλιστα δίχως να δεχθεί τέρμα. Αν βάλουμε και τα δύο ματς Κυπέλλου με Καραϊσκάκη και Λάρισα, η Καλαμάτα έχει μόνο επιτυχίες, δίχως να παραβιαστεί η εστία της.
Πάντως, οι παίκτες του Ολυμπιακού, μετά την πρώτη νίκη που σημείωσαν την περασμένη αγωνιστική με τον Ο.Φ. Ιεράπετρας στη Νεάπολη, ευελπιστούν πως θα καταφέρουν να επιστρέψουν στο Βόλο με βαθμό ή βαθμούς στις αποσκευές τους, συνεχίζοντας την αντεπίθεση για την κάλυψη του χαμένου εδάφους στη βαθμολογία.
Ο Σούλης Παπαδόπουλος στο παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης με τον Πανιώνιο για το Κύπελλο Ελλάδος ξεκούρασε αρκετούς από τους βασικούς παίκτες, οι οποίοι σήμερα θα αγωνιστούν και πάλι στο βασικό σχήμα.
Σε αυτούς δεν συμπεριλαμβάνεται ο τραυματίας Ιμπάν Ράντι, αλλά και ο Θανάσης Δεινόπαπας που στο ματς της περασμένης Τετάρτης υπέστη τράβηγμα στον δικέφαλο. Όσον αφορά τα πλάνα του κ. Παπαδόπουλου, αναμένεται να επιλέξει διάταξη 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να είναι ο Γιδόπουλος. Το δεξί άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Γραικός και το αριστερό ο Μπουτζίκος, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα συνθέσουν οι Φαζός με τον Βοσνακίδη.
Ο Τσιάρας θα είναι ο ένας εκ των δύο ανασταλτικών μέσων με πιθανότερο παρτενέρ τον Σκοπελίτη, έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις αποτελώντας πολύτιμο «εργαλείο» για κάθε προπονητή. Μπροστά τους στον άξονα θα βρίσκεται ο Στεφάνοβιτς. Από τα δεξιά θα επιχειρεί ο Κουτσιανικούλης και από τα αριστερά ο Ντούνης, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα τοποθετηθεί ο Πόζογλου.
Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι και οι: Μακρυωνίτης, Παπαϊωάννου, Πριόνας, Ρόκας, Κόλα, Τσίτας, Λαζάρου και Κλεμέντε.

“Σφυρίζει ο Καδδάς
Το σημερινό παιχνίδι ορίστηκε να διευθύνει ο Παναγιώτης Καδδάς της ΕΠΣ Αχαΐας. Βοηθοί του θα είναι ο Δημήτρης Βεργέτης της ΕΠΣ Αρκαδίας και ο Σπήλιος Οικονόμου της ΕΠΣ Αχαΐας. Ο Νίκος Αυγερινός που ανήκει στην ΕΠΣ Αρκαδίας θα είναι ο τέταρτος διαιτητής της αναμέτρησης, ενώ χρέη παρατηρητή διαιτησίας έχουν ανατεθεί στην Αντωνία Κοκοτού της ΕΠΣ Αργολίδας.
Ο Καδδάς είναι 28 ετών και δεν έχει βρεθεί στο παρελθόν στον δρόμο του Ολυμπιακού. Στην καριέρα του έχει «σφυρίξει» σε πέντε ματς της Β’ Εθνικής και 15 της Γ’ Εθνικής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις