Η νίκη επί του Παναιτωλικού έφερε ηρεμία στο Βόλο

Η νίκη επί του Παναιτωλικού ήταν επιβεβλημένη για τον Βόλο, ο οποίος προερχόταν από πέντε σερί ήττες στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, που είχαν φέρει την ομάδα χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Οι «κυανέρυθροι» κατάφεραν, τελικά, να πάρουν ένα σπουδαίο «τρίποντο» και να γυρίσουν ένα παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, σημειώνοντας τρία γκολ.
Βέβαια, ο προβληματισμός για το γεγονός ότι η ομάδα συνεχίζει και δέχεται εύκολα γκολ είναι έντονος. Ο Παναιτωλικός, ο οποίος βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και είναι μια ομάδα που φτάνει δύσκολα στο γκολ, πέτυχε δύο τέρματα και έβαλε δύσκολα στους παίκτες του Χουάν Φεράντο.
Χρειάστηκαν οι εμπνεύσεις του Χουάν Μουνίθ, αλλά και η τύχη, για να γυρίσει το παιχνίδι και ο Βόλος να πάρει μια σπουδαία, αλλά και δύσκολη, όπως αποδείχθηκε, νίκη.
Το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ διακόπτεται για μία εβδομάδα, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου για τα προκριματικά του Euro 2020. Δίνεται η ευκαιρία στον Χουάν Φεράντο να δουλέψει με τους παίκτες του πάνω στις αδυναμίες που παρουσιάζει η ομάδα και να εμφανιστεί πιο δυνατή και έτοιμη για τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν. Το πρώτο με τον Αστέρα Τρίπολης στις 24/11 και το δεύτερο με την ΑΕΛ την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις