ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Κινείται νομικά για όσους παρανομούν με το PAOK TV

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ ακολουθεί τη νομική οδό προκειμένου να βάλει ένα φρένο στην παράνομη μετάδοση των αγώνων της από το PAOK TV σε καταστήματα που δεν έχουν πληρώσει επαγγελματική συνδρομή.

Ένας μεγάλος αριθμός καταστημάτων και χώρων εστίασης συνεχίζει να μην έχει καταβάλλει το ποσό της επαγγελματικής συνδρομής και μεταδίδει παράνομα τους αγώνες του «Δικεφάλου» από το επίσημο κανάλι της ομάδας.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, που μέχρι τώρα ήταν εξαιρετικά ανεκτική, δρομολογεί από νομικές κινήσεις για όλα εκείνα τα καταστήματα εστίασης, που δε συμμορφώθηκαν με τις υποδείξεις για τα επαγγελματικά πακέτα και επιμένουν να μεταδίδουν τα εντός έδρας παιχνίδια από το PAOK TV.

Υπάρχουν καταστήματα, ανάμεσα τους και πολλά πρακτορεία ΠΡΟΠΟ στη Βόρεια Ελλάδα, που ανταποκρίθηκαν, υπάρχουν και αυτά που δείχνουν τους αγώνες παράνομα, χωρίς να έχουν προμηθευτεί το επαγγελματικό πακέτο.

Δίχως άλλη προειδοποίηση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε να ακολουθήσει τη νομική οδό και οι καταστηματάρχες θα υποστούν τις κυρώσεις που προβλέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία.