Μόνο …ΝΙΚΗ στο ντέρμπι

Μόνο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς θέλουν άπαντες στο κυανόλευκο στρατόπεδο στο σημερινό (16/11/2019, 15:00) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου. Η Νίκη Βόλου μετά το άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και θέλει το τρίποντο για να ξεκινήσει την αντεπίθεσή της προς τα ψηλότερα σκαλοπάτια του. Μπορεί ο Στάικος Βεργέτης να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα απουσιών όμως στην προσπάθεια αυτή οι κυανόλευκοι θα έχουν δίπλα τους τον κόσμο που θα μετατρέψει τη Νεάπολη σε «καμίνι».

Πονάει στον άξονα

Εκτός των τιμωρημένων Μπαλάφα και Ιορδανίδη, ο τραυματισμός του Τζόρταν Ντομίνγκεθ ήρθε να «τριτώσει το κακό», με τη Νίκη να στερείται τις υπηρεσίες ενός πολύτιμου ποδοσφαιριστή σ’ ένα κρίσιμο και ιδιαίτερο παιχνίδι. Ακόμη και ο Καμπαγέρο που αγωνίζεται στα αμυντικά χαφ δεν προπονήθηκε κανονικά την προηγούμενη εβδομάδα νιώθοντας ενοχλήσεις στο γόνατο. Ο Αργεντινός αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά ακόμη κι αν χρειαστεί παυσίπονη ένεση. Σημαντική θεωρείται η επιστροφή του Λούκας Γκαρσία ο οποίος εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής από την κόκκινη κάρτα που είχε δεχθεί στο ματς με τον Ιωνικό. Στην αποστολή της ομάδας θα βρίσκονται όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές.

Τα εισιτήρια του αγώνα

Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ. Λόγω του περιορισμένου αριθμού διάθεσης εισιτηρίων και της μικρής χωριτικότητας της έδρας, η είσοδος θα είναι ελεύθερη μόνο για τα παιδιά κάτω των 12 ετών, με απαραίτητη τη συνοδεία τους από κάποιον ενήλικα. Οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα εισέρχονται στις κερκίδες του Δημοτικού Γηπέδου Νεάπολης αποκλειστικά από της Θύρα 1, καθώς από τη Θύρα 2, για λόγους ασφαλείας, δικαίωμα εισόδου κι εξόδου θα έχουν μόνο οι αποστολές των δύο ομάδων, οι αξιωματούχοι του αγώνα και οι δημοσιογράφοι που θα καλύψουν ειδησεογραφικά το παιχνίδι. Το εκδοτήριο εισιτηρίων για τους φιλάθλους της Νίκης θα ξεκινήσει να λειτουργεί στη 1:30 μ.μ., ενώ την ίδια ώρα θα είναι ανοικτές και οι θύρες του γηπέδου για την προσέλευση των θεατών.

Οι διαιτητές

Διαιτητής: Νίκος Μπαΐλης (ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας)

Α’ Βοηθός: Παύλος Φραγκούλης (ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας)

Β’ Βοηθός: Νίκος Τσιλίκας (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας)

4ος:  Μιχάλης Ματσούκας (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας)

Παρατηρητής: Ματθαίος Κοφίτσας (ΕΠΣ Καρδίτσας)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις