Το πανόραμα της 7ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣΘ

Με τα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ. Ο Σαρακηνός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι με τον Ρήγα Φεραίο στο Βελεστίνο, επικρατώντας με 0-1, κάνοντας το «επτά στα επτά». Στη 2η θέση βρίσκεται ο Αίας, νικητής της Αγίας Παρασκευής με 3-0 εκτός έδρας. Αναλυτικά τα παιχνίδια:

Ρήγας Φεραίος-Σαρακηνός 0-1
Ο Ρήγας ήταν καλύτερος, έχασε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει, στο ντέρμπι με τον Σαρακηνό στο Βελεστίνο, με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης, χάρη στο γκολ που πέτυχαν στο 75’ με πλασέ του Μαστακούλη. Με την επιτυχία του αυτή ο Σαρακηνός παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας επτά νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Αγ. Παρασκευή-Αίας 0-3
Ο Αίας πανηγύρισε τη νίκη εκτός έδρας με 3-0 επί της Αγίας Παρασκευής και βρίσκεται σταθερά στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α’ ΕΠΣΘ. Το σκορ άνοιξε στο 42’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Θ. Κατσαβριά, το οποίο είχε κερδίσει νωρίτερα ο ίδιος. Στο 47’ ο Χειλάς με ωραία ατομική προσπάθεια έγραψε το 0-2. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Αραπίτσας στο 69’.

Α.Ε. 2002-Σκιάθος 1-2
Αν και η Σκιάθος βρέθηκε πίσω στο σκορ στο παιχνίδι με την ΑΕ 2002 κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να πάρει σημαντική εκτός έδρας νίκη με 2-1. Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Στουμποβίκος στο 38’, ενώ στο 57’ ο ίδιος κέρδισε πέναλτι από τον Τσικούνα, ο οποίος αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Σταθόπουλος, με τον Παπάρα να αποκρούει.
Παίζοντας με παίκτη λιγότερο οι νησιώτες έφτασαν στην ισοφάριση στο 80’ με πλασέ του Νικολαΐδη, ενώ στο 90’ ο Νικολαΐδης με πέναλτι έγραψε το 1-2.

Αγία Άννα-Ακρόπολη 0-0
Χωρίς νικητή έληξε το παιχνίδι της Αγίας Άννας με την Ακρόπολη στο «Olimico». Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, σ’ ένα ματς με ευκαιρίες εκατέρωθεν, με τους δύο «μονομάχους» να παίρνουν από ένα βαθμό.

Δάφνη-Δήμητρα 0-1
Την πρώτη της νίκη μακριά από την Ευξεινούπολη πέτυχε η Δήμητρα, η οποία επικράτησε με 1-0 της Δάφνης στο γήπεδο του Διμηνίου. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 15’ από τον Κλουκουτάρα. Στη συνέχεια η Δάφνη προσπάθησε για την ισοφάριση, δίχως όμως να καταφέρει να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας.

Πύρασος-Ιάσων Α.Μ. 3-2
Ο Πύρασος επέστρεψε στη φυσική του έδρα, στο γήπεδο της Νέας Αγχιάλου και μαζί πανηγύρισε και την πρώτη φετινή του νίκη στην Α’ ΕΠΣΘ με 3-2 επί του Ιάσονα Άλλης Μεριάς. Νωρίς στο 5′ το 1-0 με γκολ του Γάτου ύστερα από πάσα του Γ. Τσάμη, ισοφάρισε ο Ιάσων με πλασέ του Άλμπα στο 12′ και το 2-1 έγινε ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Μπαράκου και πλασέ του Κερατίδη στο 32ο λεπτό. 2-2 στο 48′ με μακρινό σουτ του Κικίδη και 3-2 στο 65′ με ωραίο σουτ στο παραθυράκι της εστίας από τον Βασίλη Ρεφουγιάτι που βρήκε δίχτυα ξανά. Ο Ιάσων έμεινε με δέκα λόγω δεύτερης κίτρινης του Μαλεσάγκου στο 70′ και ο Πύρασος επίσης, για τον ίδιο λόγο στις καθυστερήσεις ο Μπόγκαμος.

Τοξότης-Πρωτεσίλαος
Στο 0-0 έμειναν ο Τοξότης και ο Πρωτεσίλαος σε ματς που διεξήχθη στο βοηθητικό γήπεδο του ΕΑΚ Βόλου. Για τους φιλοξενούμενους ήταν η δεύτερη σερί ισοπαλία, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν απώλεια μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις