Μετά τον Αιγινιακό ξεκαθαρίζουν τα διοικητικά της Νίκης

Μοιράσου το άρθρο

Μετά την αιφνιδιαστική παραίτηση των μελών της Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου, Βούλγαρη και Λάμπρου, οι εξελίξεις τρέχουν στο κυανόλευκο στρατόπεδο. Χθες το απόγευμα υπήρξε συνάντηση των δύο αντρών με τα υπόλοιπα μέλη της Διοικούσας ώστε να βρεθεί κοινή συνιστώσα στη διαφορά απόψεων που τους οδήγησε στην παραίτηση.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, χωρίς όμως να υπάρξουν τελικές αποφάσεις, κάτι που αναμένεται να συμβεί τη Δευτέρα μετά το παιχνίδι με τον Αιγινιακό στη Χάλκη.

Η αναστάτωση στα διοικητικά του Συλλόγου δεν επηρεάζει, προς το παρόν, την ηρεμία της ομάδας, καθώς οι εναπομείναντες χρηματοδότες της, Ξάνθης και Μακρόπουλος, κατέβαλλαν κανονικά τους μισθούς των παικτών κατά τη χθεσινή ημέρα.

Μετά το ντέρμπι με τον Αιγινιακό αναμένεται να ξεκαθαρίσει, για το ποια θα είναι η σύνθεση της Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου της Νίκης. Οι κ.κ. Ξάνθης και Μακρόπουλος είναι αποφασισμένοι να βγάλουν εις πέρας τη δύσκολη αποστολή και να κάνουν ότι είναι δυνατό ώστε η ομάδα να συνεχίσει να τηρεί κατά γράμμα τον προγραμματισμό και το πλάνο που έχει σχεδιαστεί από τις αρχές του καλοκαιριού.

Το ιδανικότερο θα ήταν οι κ.κ. Βούλγαρης και Λάμπρου να αποφασίσουν να παραμείνουν στη διοίκηση της ομάδας ώστε η Νίκη να συνεχίσει ισχυρή και ενωμένη. Οι ξαφνικές παραιτήσεις μούδιασαν τον κόσμο που ευελπιστεί πως οι δύο άντρες δεν θα επιμείνουν στις παραιτήσεις τους και θα ενώσουν και πάλι τις δυνάμεις τους με τα υπόλοιπα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής.

Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις