Ολυμπιακός Β.: Προετοιμάζεται με ηρεμία ενόψει Ιωνικού

Την Κυριακή ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον πρωτοπόρο Ιωνικό και είναι στο χέρι των παικτών του να τον κερδίσουν και τον φτάσουν στον ένα βαθμό, ενώ θα περιμένουν να δουν και τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων που βρίσκονται ψηλότερα από τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία. Τα Τρίκαλα αγωνίζονται στην Ηγουμενίτσα με τον Θεσπρωτό, η Ιεράπετρα υποδέχεται την Βέροια και η Καβάλα πάει να παίξει στη Ρόδο με τον Ιάλυσο.
Σε καμία περίπτωση η ήττα από τη Νίκη δεν θα πρέπει να επηρεάσει ψυχολογικά την ομάδα, αντίθετα, οι παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου θα πρέπει να βγάλουν τον ποδοσφαιρικό τους εγωισμό μέσα στον αγωνιστικό χώρο, να κάνουν το χρέος τους, να πάρουν τη νίκη, σταματώντας το σερί των τεσσάρων νικών που έχει να επιδείξει ο Ιωνικός στο πρωτάθλημα.
Μία σίγουρη απουσία θα έχει ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τον Ιωνικό. Ο Ιμπάν Ράντι δεν είναι ακόμη έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα, καθώς δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τη θλάση που υπέστη στο παιχνίδι με την Ιεράπετρα. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς και αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα προετοιμασίας και ίσως τον δούμε να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Διαγόρα στη Ρόδο. Ο Θανάσης Δεινόπαπας γυμνάζεται κανονικά και εφόσον η τεχνική ηγεσία κρίνει πως ο έμπειρος επιθετικός είναι έτοιμος, θα βρίσκεται στην 18αδα του αγώνα με τον Ιωνικό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις