Κουτίνας: «Ελπίζουμε ο κόσμος να γεμίσει το Κλειστό» (photos)

Την ελπίδα πως το Κλειστό της Νέας Ιωνίας θα γεμίσει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου, εξέφρασε ο Σάκης Κουτίνας στην καθιερωμένη media day του μπασκετικού τμήματος της Νίκης Βόλου, πριν από κάθε αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάκη Κουτίνα:

«Είναι ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες. Εμείς πρέπει να το αντιμετωπίσουμε όπως όλα τα άλλα, με σοβαρότητα γιατί στόχος της Νίκης είναι ο πρωταθλητισμός, φέτος. Ήδη έχουμε κάνει ένα στραβοπάτημα στην έδρα μας με τα Τρίκαλα και δεν έχουμε περιθώριο για άλλο. Όλη η εβδομάδα κύλησε ομαλά, όλοι οι παίκτες ενσωματώθηκαν στην προπόνηση και πάμε πανέτοιμοι για να παίξουμε το παιχνίδι».

Για το αν επηρεάσει στην προσέλευση των φιλάθλων το γεγονός πως η Νίκη κέρδισε το ντέρμπι του ποδοσφαίρου: «Σίγουρα θα παίξει θετικό ρόλο και ο κόσμος θα έρθει με άλλη διάθεση. Αλλιώς θα ήταν αν η Νίκη είχε χάσει σ’ αυτό το παιχνίδι. Ελπίζουμε ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο και να μας δώσει ώθηση για να κερδίσουμε το ματς. Βέβαια, δεν θα πρέπει να παρασυρθούμε, θα πρέπει να παίξουμε μυαλωμένα και να πάμε καλά στο παιχνίδι»

Για τον Ολυμπιακό Βόλου: «Ο Ολυμπιακός Βόλου έκανε ένα άσχημο ξεκίνημα, έχει μία νίκη σε τέσσερα παιχνίδια όμως αυτό δεν πρέπει να μας παρασύρει σε λάθος συμπεράσματα. Διαθέτουν 3-4 έμπειρους παίκτες και είναι σίγουρο πως θα βάλουν το εγώ τους κάτω από την ομάδα και θα παρουσιάσουν πολύ καλή εικόνα».

Για το αν δέχεται τον τίτλο του φαβορί στην αναμέτρηση: «Εγώ τον δέχομαι τον τίτλο του φαβορί, γιατί έχουμε διαφορετικούς στόχους από τον αντίπαλό μας. Εμείς θέλουμε να κάνουμε πρωταθλητισμό, στον Ολυμπιακό, όπως έχουν δηλώσει οι ίδιοι, πάνε για μία γρήγορη παραμονή. Αυτό πρέπει όμως να είναι κίνητρο για εμάς και να μην μας αγχώσει»

Το μήνυμά του στον κόσμο της ομάδας: «Περιμένουμε από τον κόσμο να στηρίξει μέσα στα νόμιμα πλαίσια γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε πως έρχεται ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι, με τους Ίκαρους Τρικάλων, μία ομάδα με τους ίδιους στόχους μ’ εμάς κι εκεί θα χρειαστούμε τον κόσμο ακόμη περισσότερο. Οπότε θέλουμε η στήριξη να είναι σε κόσμια πλαίσια».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις