Τάσσος: «Δεν υποτιμάμε τον Ολυμπιακό» (photos)

Νίκη Βόλου και Ολυμπιακός Βόλου συγκρούονται την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μπάσκετ. Ο Φώτης Τάσσος μίλησε για το ντέρμπι της πόλης εκφράζοντας την άποψη πως σε τέτοια παιχνίδια δεν υπάρχουν φαβορί και από την πλευρά της ομάδας του θα προσπαθήσουν να δείξουν την ανάλογη σοβαρότητα και συγκέντρωση ώστε να κερδίσουν το ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φώτης Τάσσος:

Αρχικά ο Φώτης Τάσσος είπε για το κυριακάτικο ντέρμπι: «Θέλουμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί και για να το πετύχουμε θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Ευτυχώς η εβδομάδα κύλησε χωρίς απρόοπτα και όλα τα παιδιά είναι καλά»

Στη συνέχεια ο σέντερ της Νίκης μίλησε για το ότι οι δύο ομάδες συναντιούνται μετά  από πολλά χρόνια σε εθνική κατηγορία: «Το να συναντιούνται δύο ομάδες από την ίδια πόλη σε εθνική κατηγορία είναι ευχάριστο. Για εμάς τους παίκτες που είμαστε από τον Βόλο και για τον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο να δει τον αγώνα και να ευχαριστηθεί το θέαμα».

Για το ότι φέτος έχει και τον Γιώργο Παρασκευά ως συμπαίκτη του: «Να πω αρχικά πως ο Γιώργος (σ.σ. Παρασκευάς) είναι καλά, πατάει δυνατά κι εγώ νιώθω πολύ καλά που είμαι συμπαίκτης του. Είναι ένας παίκτης που μας δίνει ενέργεια στο παιχνίδι κι επίσης βοηθάει σε τομείς του αγώνα που δεν είναι εμφανή στον κόσμο. Αναγνωρίζουμε κι ότι έβαλε την υγεία του κάτω από την ομάδα στο προηγούμενο παιχνίδι».

Για το αν υπάρχει επιπλέον κίνητρο κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου: «Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να το δούμε σαν όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια. Αυτό που κάναμε με τον Παλαμά εκτός και τα Γιάννενα εντός, θα πρέπει να κάνουμε και με τον Ολυμπιακό Βόλου. Να μπούμε από την αρχή συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι»

Για το αν νιώθει πως φαβορί της αναμέτρησης είναι η Νίκη: «Δεν θέλω να πω ότι είμαστε το φαβορί γιατί όταν υποτιμάς τον αντίπαλο βρίσκεσαι προ εκπλήξεων».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις