Ολυμπιακός Β.: Λυπούμαστε που πήγαμε κόντρα στα… παπαγαλάκια

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου μετά το παιχνίδι με τον Ιωνικό στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ευχαριστεί τον υπέροχο κόσμο που βρέθηκε σήμερα στο γήπεδο για να στηρίξει και να ενισχύσει την ομάδα μας σε έναν δύσκολο αγώνα απέναντι στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ιωνικό.
Εμείς στον Ολυμπιακό Βόλου όλοι μαζί διοίκηση, ποδοσφαιρικό και τεχνικό τιμ με τον κόσμο στον πλευρό μας καταφέραμε με σκληρή δουλειά όλη την εβδομάδα να ανατρέψουμε με την σημερινή μας εμφάνιση τις διάφορες κακόβουλες κριτικές που «έτρεξαν» να ασκήσουν αρκετοί καλοθελητές μετά τον αγώνα με τη Νίκη.
Σήμερα παρουσιαστήκαμε δυνατοί και αποδείξαμε ότι για εμάς δεν υπάρχουν δύσκολοι αντίπαλοι «ότι είδους» και να είναι αυτοί. Λυπούμαστε πάντως που πήγαμε κόντρα στα διάφορα «παπαγαλάκια» και τις στοιχηματικές εταιρείες και δεν τους δώσαμε την χαρά της ήττας.
Συνεχίζουμε όλοι μαζί την σκληρή δουλειά. Συνεχίζουμε ενωμένοι, μια γροθιά, για να πάμε τον Ολυμπιακό Βόλου εκεί που του αξίζει, στην κορυφή!
Υ.Γ. Ευχαριστούμε, με μερικές εξαιρέσεις, την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και ιδιαίτερα τους κ.κ. Καλαμπόκα και Αναδιώτη για την σημερινή της παρουσία στο γήπεδο. Βέβαια υπάρχουν πάντα περιθώρια βελτίωσης… Άλλωστε όπως λέει και το ρητό: εχθρός του καλού είναι το καλύτερο».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις