Σούπερ Λιγκ 2-Football League: Ικανοποίηση για τη μείωση φόρου στα συμβόλαια

Η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β’ Εθνικής Κατηγορίας, με ανακοίνωση που εξέδωσε, εκφράζει την απόλυτη ικανοποίηση της για την νομοθετική ρύθμιση μείωσης του φορολογικού συντελεστή στα συμβόλαια των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, όπως ισχύει στις περισσότερες χώρες του εξωτερικού.

«Η συγκεκριμένη τροπολογία του Υπουργείου Οικονομικών – η οποία αποτελεί τήρηση της δέσμευσης του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Αυγενάκη προς τους παράγοντες των Ποδοσφαιρικών Ανωνύμων Εταιριών – προσφέρει πολύτιμη ανάσα σε ολόκληρο το οικοδόμημα του ελληνικού ποδοσφαίρου και συμβάλλει στο μέγιστο βαθμό στην εύρυθμη λειτουργία των ΠΑΕ.

Ταυτόχρονα αποτελεί γρανάζι ανάπτυξης κάθε υγιούς σωματείου που πλέον μπορεί να επενδύει απαλλαγμένο από δυσβάσταχτα οικονομικά βάρη στη διαρκή ποιοτική και αγωνιστική του αναβάθμιση.

Ευελπιστούμε ότι η συγκεκριμένη τροπολογία αποτελεί την αρχή ολοκληρωμένου νομοθετικού προγράμματος για το ελληνικό ποδόσφαιρο που θα θωρακίσει – οικονομικά και όχι μόνο – την ανάπτυξη του αθλήματος σε ολόκληρη τη χώρα, δίνοντας έμφαση στις ομάδες και των τριών επαγγελματικών κατηγοριών», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις