Ασπρόπυργος: Έβγαλε ανακοίνωση κατά της διαιτησίας του αγώνα με τη Νίκη

Ο Ασπρόπυργος γνώρισε ήττα με 3-0 την Κυριακή (8/12) από τη Νίκη Βόλου, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Football League.

Η ομάδα της Δυτικής Αττικής είχε εκφράσει έντονα παράπονα από τη διαιτησία, τα οποία πήραν επίσημη μορφή την Τετάρτη (11/12) μέσω ανακοίνωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι λέξεις χάνουν το νόημά τους, μπροστά στα “φάλτσα” σφυρίγματα του διαιτητή Μαυρίδη και των βοηθών του, που έκριναν την έκβαση της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης της Κυριακής μεταξύ Νίκης Βολου και Ένωσης Ασπροπύργου. Οι όποιες αδυναμίες και τα δικά μας λάθη που έπαιξαν ρόλο στην ήττα από την Νίκη Βόλου, ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ κανέναν διαιτητή, να καταστρατηγεί τους κανονισμούς και να παρεμβαίνει στη διαμόρφωση του αποτελέσματος. Δυστυχώς για ακόμα μια αγωνιστική τα όσα ζήσαμε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν κωμικοτραγικά.

Υ.Γ. Η Π.Α.Ε Ένωση Ασπροπύργου δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να προσβάλλει ή να μειώσει την προσπάθεια της γηπεδούχου Νίκης Βόλου την οποία συγχαίρουμε για τη νίκη της και ευχαριστούμε θερμά για την άψογη φιλοξενία».