Αμαραντίδης: Καλή ομάδα ο Ολυμπιακός Β., μπορούμε το θετικό αποτέλεσμα

Στην επίσημη σελίδα της Τρίγλιας, στο Facebook, μίλησε ο Βασίλης Αμαραντίδης, ενόψει του αυριανού αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.

Αναλυτικά όσα είπε: «Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, παίζουμε εκτός έδρας. Εμείς πάντως θα κοιτάξουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που παίζουμε, να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις που είχαμε και με τον Διαγόρα όπου είχαμε ένα καλό δεύτερο ημίχρονο πιέζαμε και μπορούσαμε να πετύχουμε άλλο ένα τέρμα για να προηγηθούμε κιόλας. Νομίζω ότι μπορούμε να καταφέρουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στον Βόλο, πάντως ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μια πολύ καλή ομάδα».

Σε ερώτηση για το τι καλύτερο θα μπορούσε να αποκομίσει η ομάδα μας τόσο μεθαύριο όσο και στο δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι στο Αιγάλεω με το οποίο ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος αλλά και το 2019 ο Βασίλης απάντησε:

«Εμείς πηγαίνουμε για τη νίκη και στα δύο παιχνίδια όπως άλλωστε κάνουμε πάντα, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, πιστεύω στην ομάδα μας και μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα ακόμα και τη νίκη»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις