Για το “τέσσερα στα τέσσερα” ο Βόλος κόντρα στον Μίλωνα

Με τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα πόλο της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Ο Βόλος Υδατοσφαίριση-Κολύμβηση υποδέχεται τον Μίλωνα Ν. Σμύρνης στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας με στόχο το τέταρτο σερί νικηφόρο αποτέλεσμα. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να αρχίσει στις 14.00.
Ο Μίλων έχει να επιδείξει μία εντός έδρας ήττα από τον Νηρέα Γέρακα και δύο ισοπαλίες με Α.Ε. Χαϊδαρίου εκτός και Ν.Ο. Λάρισας εντός έδρας. Δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι μια επικίνδυνη ομάδα, η οποία χρειάζεται προσοχή.
Στη διάθεση του Δημήτρη Μπλούνα για το σημερινό ματς είναι οι: Νίνος Νάσιος (τερμ.), Χρυσόστομος Δανιήλ, Δημήτρης Γκανάτσιος, Στέργιος Παπαβασιλείου, Γιάννης Μαρινάγης, Χρήστος Μαρινάγης, Ιάσων Μάρκου, Λευτέρης Ανδρής, Δημήτρης Γλούμης, Γιώργος Στεργίου, Μηνάς Νικηφορίδης, Χρήστος Κουφιδάκης, Σωτήρης Ιωακείμ (τερμ.), Μιχάλης Νικολέρης, Κώστας Πετρόπουλος, Βασίλης Βλιώρας, Δημήτρης Κοκκινάκης, Δημήτρης Μπομπός.
Τον αγώνα θα διευθύνουν ο Αθηναίος Χρήστος Κουρτίδης και ο Λαμιώτης Γιάννης Αντζουλάκος. Κριτές τέρματος θα είναι οι Χρήστος Κυράνης και Άρης Σπυρόπουλος.

Για την 4η αγωνιστική στον βόρειο όμιλο της Α2 πόλο θα διεξαχθούν σήμερα τα κάτωθι παιχνίδια:
Κολ. Λάρισας, 13.30, Ν.Ο. Λάρισας-Νηρέας Γέρακα.
Κολ. Ν. Ιωνίας Βόλου, 14.00, Βόλος-Μίλων
Κολ. Ποσειδώνιο, 15.30, ΟΦΘ-Α.Ε. Χαϊδαρίου
Κολ. Ηλιούπολης, 16.00, Ηλιούπολη-Άρης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις