Ο “Σούπερ Μάριο” κάλεσε 1.593 άτομα στο Ακρωτήρι για να γιορτάσει… (video)

Η κατάκτηση ενός πρωταθλήματος σε αγώνες αυτοκινήτου είναι σημαντική για τον οδηγό που τρέχει για την ομάδα του αλλά και για τους φιλάθλους. Αυτό ισχύει στην περίπτωση του Μάριου Ηλιόπουλου, ο To μεγαλύτερο open party στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού οποίος είναι ο νέος Πρωταθλητής Ελλάδος Αναβάσεων στην κατηγορία Ε.

Ο γνωστός στο φίλαθλο κόσμο ως “Mario” και ο ιθύνων νους, όπως άλλωστε ο ίδιος του αρέσει να λέει, της μεγαλύτερης εταιρείας ταχυπλόων στον κόσμο SEAJETS, θέλησε να γιορτάσει την κατάκτηση του τίτλου με ένα open party για όλους τους φίλους του σπορ. Συγκεκριμένα διοργάνωσε το μεγαλύτερο πάρτι στην ιστορία των αγώνων, καθώς 1.593 άτομα κατέκλισαν το Σάββατο 3 Οκτωβρίου το Ακρωτήρι club για να περάσουν ένα ξεχωριστό βράδυ…

Όπως θα δείτε στο παρακάτω video, οι προσκεκλημένοι έμεινα απόλυτα ικανοποιημένοι όπως και ο ίδιος ο Πρωταθλητής…

Δείτε τι έγινε στο πάρτι του “Mario”

 

 

Mario Open Party

Posted by Mario Iliopoulos racing team on Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2015

 

Ανακοίνωση κ. Μάριου Ηλιόπουλου

Θέλω να ευχαριστήσω τα 1593 άτομα που ήρθαν από κάθε γωνία, από την Βόρεια Ελλάδα μέχρι την Πελοπόννησο, και παρευρέθησαν το Σάββατο 03/10/2015 στο Ακρωτήρι τιμώντας την εκδήλωση που οργανώσαμε.
Μια εκδήλωση που ήταν ανοιχτή για όλο τον κόσμο χωρίς καμία απολύτως διάκριση και που ήταν αφιερωμένη στην Ανιδιοτελή Αγάπη, στην Ομόνοια, στο Πάθος, στην Αδρεναλίνη.
Η εκδήλωση αυτή είχε στόχο να ενώσει τις ψυχές όλων αυτών που απαρτίζουν τους Αγώνες αυτοκινήτου, τους Διοργανωτές, Λέσχες, Στελέχη, Ομοσπονδία, Αγωνιζόμενους, Θεατές και όλους τους φίλους του Αυτοκινήτου για το καλύτερο αύριο των Ελληνικών Αγώνων Αυτοκινήτου. Για να γίνει το όραμα μας πραγματικότητα. Εμείς οι έλληνες έχουμε ένα πλεονέκτημα που κανείς λαός δεν έχει, όταν ενώνουμε τις ψυχές μας κινούμε Γη και Ουρανό και όπως έλεγαν οι Αρχαίοι Έλληνες… Γη και Ουρανόν συνάπτειν.
Όλοι παρόντες στη νέα προσπάθεια μας με όποιες δυνάμεις μπορεί ο καθένας μας.
Επόμενο ραντεβού μας το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015 στο γεγονός της χρονιάς Seajets Acropolis Rally.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Μάριος Ηλιόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις