Την περίπτωση Στάθη εξετάζει το Αιγάλεω

Να ενισχυθεί μεταγραφικά τον Ιανουάριο ψάχνει το Αιγάλεω προκειμένου να εξασφαλίσει την παραμονή του στη Football League.

Αρκετές οι περιπτώσεις που εξετάζουν στο «Σίτι» και μία εξ αυτών είναι και ο Γιάννης Στάθης. Σε περίπτωση που τον πείσουν θα μιλάμε για ηχηρή μεταγραφή. Πρόκειται για έναν παίκτη που για χρόνια αγωνιζόταν στη Super League 1. Έχει περάσει μεταξύ άλλων από Απόλλωνα Σμύρνης, Πλατανιά και Λεβαδειακό.

Ωστόσο, μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να πειστεί. Μπορεί να γνωρίζεται πολύ καλά με συγκεκριμένους ανθρώπους του Αιγάλεω και να υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση, αλλά το θέμα είναι πρωτίστως οικονομικό. Δεν γίνεται να καλυφθούν οι απαιτήσεις του. Μόνο εάν εκείνος άλλαζε άποψη και έβαζε νερό στο κρασί του θα μπορούσε το deal να πραγματοποιηθεί.

Από εκεί και πέρα, δύο προσθήκες πρέπει να θεωρούνται δεδομένες. Η μία του Παύλου Μακρυγιάννη. Πρόκειται για 24χρονο επιθετικό που αγωνιζόταν στην Καλλιθέα. Έχει περάσει μεταξύ άλλων από Εθνικό, Τηλυκράτη και Αχαρναϊκό. Ο δεύτερος είναι ο Κώστας Μεγαρίτης. Φέτος ήταν στο Ναύπλιο και έχει αγωνιστεί ακόμη σε Κισσαμικό, Ολυμπιακό και Κηφισιά. Φυσικά το Αιγάλεω δεν θα μείνει εκεί. Θα ακολουθήσουν και άλλες προσθήκες προσεχώς, αλλά και αποχωρήσεις.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις