Την πρωτοπόρο Αγ. Παρασκευή κοντράρει ο Α.Σ. Βόλος 2004

Επαναρχίζει σήμερα το πρωταθλήματα ποδοσφαίρου γυναικών. Για την 7η αγωνιστική της Β’ Εθνικής ο Α.Σ. Βόλος 2004 θα αναμετρηθεί με την Αγία Παρασκευή Αθηνών. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος» και θα αρχίσει στις 13.30.
Η σημερινή αναμέτρηση είναι δύσκολη για το βολιώτικο συγκρότημα, το οποίο αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, κυρίως από τραυματισμούς αλλά και ιώσεις που κράτησαν μακριά από τις προπονήσεις κάποιες παίκτριες. Ταυτόχρονα έχει να ανταπεξέλθει και στην απραξία ενός μήνα, λόγω της διακοπής των πρωταθλημάτων (τελευταίο παιχνίδι στις 15 Δεκεμβρίου με την εκτός έδρας επικράτηση στην Ρόδο με αντίπαλο τον Σταυρό Καλυθιών).
Η Αγία Παρασκευή οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος του 4ου ομίλου με 16 βαθμούς (5 νίκες – 1 ισοπαλία) και δείχνει το φαβορί για την άνοδο στην Α’ Εθνική τη φετινή χρονιά.
Οι παίκτριες που βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι οι εξής: Τσιλίκα, Καρακάνα, Βαινοπούλου, Κυριάκου, Νικάκη, Ιωακειμίδου, Ξάνθη, Παπασακελλαρίου, Κέκου, Νεννέ, Ανδρέου, Κομνιώτη, Γκέκα, Νάνου, Κατσιαβρία, Ζαμπάκα και Αλεξάνδρου
Το σημερινό παιχνίδι θα διευθύνει ο Θωμάς Μπουρουζίκας της ΕΠΣ Λάρισας, με βοηθούς τους Νίκο Κοτούμπα και Θωμά Πάλλα, επίσης της ΕΠΣ Λάρισας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις