Με οδηγό τη ρεβάνς του Κυπέλλου ο Βόλος κόντρα στον Ατρόμητο (pregame)

Στην Αθήνα βρίσκεται από χθες η αποστολή του Βόλου για το σημερινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 17.15 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ Sports.
Στόχος των «κυανέρυθρων» είναι να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα, απέναντι σε μια ομάδα έμπειρη, δυνατή, η οποία έχει ως στόχο την συμμετοχή της στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ. Ο Ατρόμητος στο γήπεδό του έχει να επιδείξει τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες και δείχνει ένα πολύ καλό πρόσωπο στα τελευταία παιχνίδια με προπονητή τον Σάββα Παντελίδη. Την περασμένη αγωνιστική η ομάδα του Περιστερίου είχε φύγει νικήτρια από το Αγρίνιο, επικρατώντας με 1-0 του Παναιτωλικού.
Θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Ταλ Καχίλα, ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Βόλο, με τον προπονητή του Ατρομήτου να επαναφέρει αρκετούς από τους βασικούς στο αρχικό σχήμα.
Στον Βόλο θα αγωνιστούν χωρίς άγχος, έχοντας ως οδηγό τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, στην οποία νίκησαν την περασμένη Τρίτη με 2-0, παρότι στο τέλος δεν πανηγύρισαν την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης (οι «κυανέρυθροι» είχαν χάσει με 3-0 στο Πανθεσσαλικό).
Ο Αλμπέρτο Γκαγιέγκο είναι απόλυτα ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι δείχνουν να αφομοιώνουν το σύστημα παιχνιδιού που θέλει να περάσει στην ομάδα ο Ισπανός τεχνικός. Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Χουάν Μουνίθ, Ίκερ Γκουαροτσένα και Κώστας Μπαλογιάννης. Επιστρέφει από τιμωρία ο Βαγγέλης Οικονόμου. Οι παίκτες που βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι οι εξής: Γκαραβέλης, Μελίσσας, Κανταμούρο, Φεράρι, Γέντρισεκ, Ζοάο, Μαξ,  Τόρες, Δημόπουλος, Διαμαντής, Οικονόμου, Κυζιρίδης, Λύρατζης, Μάντζης, Μήτογλου, Ντεντάκης, Τσαούσης και Τσοκάνης.

Διαιτητής ο Ευαγγέλου
O Άγγελος Ευαγγέλου της ΕΠΣΘ Αθηνών ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση Ατρόμητος-Βόλος. Βοηθοί του θα είναι οι Μιχάλης Παπαδάκης (ΕΠΣ Ηρακλείου) και Κωνσταντίνος Κωνστάντιος από την ΕΠΣ Ευβοίας. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Γιώργος Λάμπρου, επίσης από την Εύβοια. Στο VAR θα βρίσκεται ο Θανάσης Σέζος από το Κιλκίς με AVAR τον Ανδρέα Μεϊντάνα από την Αχαΐα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις