Με πίστη για ΝΙΚΗ στην Καλαμάτα

Την επιστροφή της στα νικηφόρα αποτελέσματα θα προσπαθήσει να πετύχει η Νίκη Βόλου αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Καλαμάτα. Μπορεί η ομάδα της Μεσσηνίας να καίγεται για βαθμούς καθώς βρίσκεται στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα, όμως, όπως τόνισε ο Στάικος Βεργέτης, η Νίκη έχει τους δικούς της στόχους στο πρωτάθλημα και σε καμία περίπτωση δεν λαμβάνει υπόψη το κίνητρο των αντιπάλων. Οι Βολιώτες μετά την εντός έδρας ισοπαλία θέλουν να ρεφάρουν την απώλεια και να αναρριχηθούν ακόμη ψηλότερα μετά και τα αποτελέσματα του Σαββάτου, που δίνουν αυτή τη δυνατότητα.

Χωρίς τρεις η Νίκη στην Καλαμάτα

Η αποστολή της Νίκης βρίσκεται από χθες στην Καλαμάτα με τον Στάικο Βεργέτη να έχει στη διάθεσή του 18 ποδοσφαιριστές. Εκτός αποστολής έμειναν οι Γιώργος Ιορδανίδης, Σάββας Κυριακίδης και Κώστας Παπαδόπουλος με τον πρώτο να εκτίει την ποινή της μίας αγωνιστικής λόγω καρτών και τους άλλους δύο να αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμών. Αντιθέτως στη διάθεσή του βρίσκονται τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα, ο Κάρδαρης, ο Τσιμπούκας και ο Μπαταγίνι.

Η 18 παίκτες που απαρτίζουν την κυανόλευκη αποστολή είναι οι εξής: Αποστολίδης, Καρακώστας, Αλιατίδης, Βοσκόπουλος, Βοσνιάδης, Κ. Κυριακίδης, Μπιτσάκος, Μπαλάφας, Καμπαγέρο, Ντομίνγκεθ, Γκαρσία, Κρουθ, Ροχάνο, Λίτσιος, Τσιώλης, Κάρδαρης, Τσιμπούκας, Μπαταγίνι

Ματς χωρίς αύριο για Καλαμάτα

Χωρίς προβλήματα απουσιών και με όλα της τα μεταγραφικά αποκτήματα στη διάθεση του Βασίλη Βούζα θα παραταχθεί η Καλαμάτα στο σημερινό (19/01) παιχνίδι κόντρα στη βολιώτικη ομάδα. Μοναδική απουσία αυτή του  Λέσλεϊ  Ντε Σα, ο οποίος υπέστη θλάση στη γάμπα που θα τον κρατήσει εκτός μάχης για έναν περίπου μήνα. Για την ομάδα της Μεσσηνίας το ματς είναι «ζωής και θανάτου» καθώς δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες βαθμών αν θέλει να παραμείνει στην κατηγορία. Οι Καλαματιανοί έχουν να γευθούν τη χαρά της νίκης από τις 19 Οκτωβρίου, μετρώντας, από τότε, μόνο ήττες και τρεις ισοπαλίες.

Οι διαιτητές

Διαιτητής: Ευστράτιος Μαχαίρας (Αθηνών)

Βοηθοί: Άγγελος Κολλιάκος (Αθηνών), Δημήτριος Αλέξανδρος Σταυρόγλου (Αθηνών)

4ος: Ηλίας Κοκκόρης (Αρκαδίας)

Παρατηρητής: Γρηγόριος Πάνου (Αιτ/νίας)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις